Zdaj je znano, kako bo Meghan Markle opremila otroško sobo

Zdaj je znano, kako bo Meghan Markle opremila otroško sobo (foto: Profimedia) Profimedia
24. 1. 2019

Vojvodinja Meghan Markle bo spomladi prvič okusila čare materinstva in pred rojstvom prvega otroka že skrbno načrtuje, kako bo opremljena otroška soba.

Britanska vojvodinja Meghan Markle, ki bo že kmalu prvič okusila čare materinstva, že opremlja otroško sobo in razmišlja o vseh podrobnostih, ki naj bi jih imela sobica njenega prvorojenca. To, da je Meghan precej moderna in nič kaj tradicionalna, je znano že nekaj časa, zdaj pa je jasno tudi to, da bo nekaj posebnega tudi sobica v kateri bo bival kraljevi naslednik.

Meghan, ki na svoj jedilnik vse bolj uvršča veganske jedi, si želi, da bi bil tudi njen novi dom opremljen kar se da ekološko, barve na stenah pa naj bi bile izključno veganske. Vojvodinja si želi, da je otroška soba v nevtralnih barvah in brez stenskih okraskov, prav tako pa bo v otroški sobi prav vse iz ekoloških materialov.

Zaradi svojih načel naj na dvoru ne bi bila preveč priljubljena, njeni osebni asistenti pa le kratek čas zdržijo v njeni družbi. Edini, ki ji ves čas trdno stoji ob strani je princ Harry, ki svojo Meghan v vsem podpira in ji ves čas stoji ob strani.

Priporočamo