Zdaj je znano, kako se je na smrt princese Diane odzvala Camilla Parker Bowles

17. 9. 2019
Deli
Zdaj je znano, kako se je na smrt princese Diane odzvala Camilla Parker Bowles (foto: Profimedia)
Profimedia

Camilla Parker Bowles je bila in ostaja največja ljubezen britanskega princa Charlesa. Zdaj pa so se britanski mediji dokopali tudi do tega, da so izvedeli, kako je reagirala na smrt princese Diane.

Princ Charles je od nekdaj ljubil samo Camillo Parker Bowles, s katero se je po ločitvi od princese Diane kasneje tudi poročil.

Camilla Parker Bowles je v britanski javnosti požela niz negativnih komentarjev, saj so jo številni krivili za razpad zakona princa Charlesa in princese Diane. Številni pa so ji zamerili tudi to, da ni odslovila princa Charlesa, ki ji je dvoril tudi v času, ko je bil že poročen s princeso Diano. 

Od tragične smrti princese Diane je minilo že 22 let, javnost pa še dan danes zanima vsaka podrobnost iz življenja pokojne princese ljudskih src. Še dan danes ostaja ena izmed najbolj priljubljenih članic britanske kraljeve družine, srca njenih številnih oboževalcev pa do dan danes ostajajo neutolažljiva.

Zdaj pa so britanski medij izbrskali tudi to, kako je Camilla reagirala na novico o smrti princese Diane. Novico ji je po telefonu sporočil princ Charles, ki jo je najprej poklical in ji sporočil, da je imela princesa Diana prometno nesrečo in da ima zlomljeno roko. Ob štirih zjutraj pa jo je znova poklical in ji prenesel žalostno vest.

Na presenečenje mnogih je bila Camilla ob tej vesti šokirana in močno potrta, preostanek noči pa je preživela na telefonu s princem Charlesom. Princ Charles je bil izjemno potrt, še posebej zato, ker sta brez mame ostala njegova dva sinova princa Harry in princ William, ki sta bila na Diano izjemno navezana.

Princ Charles in Camilla sta se poročila sedem let po smrti princese Diane, prvič pa sta se kot par v javnosti pojavila pet let po smrti prinese Diane.

Novo na Metroplay: O igralstvu in sebi onkraj njega | Tjaša Železnik