Zdaj je znano, zakaj se je kraljeva družina na fotografiji tako zelo smejala

Zdaj je znano, zakaj se je kraljeva družina na fotografiji tako zelo smejala (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2018

Kraljeva družina je na uradnih fotografijah vedno izjemno resna, krasijo pa jih zgolj kisli nasmehi in le redko imamo priložnost, da bi videli fotografijo, ki bi odstopala od tega.

No, za takšno fotografijo je poskrbela varuška princa Georga in princese Charlotte, ki je med uradnim fotografiranjem skrbela, da sta bila George in Charlotte dobro razpoložena.

Po pisanju Us Weekly je varuška princa Georga in princese Charlotte ves čas stala poleg uradnega fotografa Chrisa Jacksona in da bi bili na fotografijah priča sproščenemu vzdušju, je varuška naredila nekaj smešnih obraznih grimas in začela briti norce iz same sebe. A namesto, da bi v dobro voljo spravila Charlotte in Georga, je v smeh spravila prav vse člane kraljeve družine, ki so ob takšnih vragolijah težko ostali resni.

Družinske fotografije ob 70. rojstnem dnevu princa Charlesa so tako videti izjemno posrečene in prav takšne, kakršnih si svetovna javnost seveda najbolj želi. Navadno za smeh skrbita George in Charlotte, ki sta največkrat v središču pozornosti, a kot kaže je tudi njuna varuška še kako navihana.