Tole je povedala o Kate Middleton in mnogi zares niso pričakovali, da bodo slišali kaj takšnega

19. 6. 2024
Deli

Ta slavna igralka ni skrivala, da je nad zdravstvenim napredkom Kate Middleton zares navdušena.

Čeprav ni bilo znano, da je igralka Gwyneth Paltrow blizu članom kraljeve družine, je nedavno pokazala naklonjenost princesi, ki se zdravi zaradi raka.

Kate Middleton je ta vikend v središču pozornosti! Po dolgih šestih mesecih ugibanj o njenem zdravstvenem stanju je vojvodinja pokazala, da okrevanje poteka dobro, množica pred Buckinghamsko palačo pa jo je podprla z glasnim aplavzom in vzkliki.

Po zaključku ceremonije 'Trooping the Colour' se je na Instagramu oglasila tudi Kate Middleton in se zahvalila vsem za izkazano podporo. "Nepozaben dan na kraljevi rojstnodnevni paradi. Od postroja irske garde do toliko obrazov na ulicah, hvala vam, da ste nam polepšali dan," je napisala na Instagramu poleg galerije fotografij, njena objava pa je pritegnila tudi igralko Gwyneth Paltrow, ki je izrazila veselje ob njenem okrevanju.

Profimedia

"Tako sem vesela, da te vidim tako srečno in v dobri formi," je napisala igralka ter dodala nekaj srčkov. Poleg Paltrow se je s komentarji pridružilo tudi veliko uporabnikov družbenih omrežij, ki so izrazili veselje ob napredku priljubljene vojvodinje. "Otroci res rastejo! Kot vedno, princesa izgleda osupljivo. Upam, da se počuti bolje. Prepričana sem, da je bil to zanjo dolg dan," je napisala ena uporabnica, medtem ko je drugi uporabnik dodal: "Hvala, ker si prišla pozdravit, Catherine. Vemo, da ti ni bilo treba. Ampak cel dan je bil čudovit, vesel sem bil, ko sem videl kralja in kraljico, in videti vas vse tako dobro je bil vrhunec dneva."

Preberite še:

Neee, Edi Pucer preklinjal med oddajo v živo in tole so slišali vsi, tukaj vas čaka posnetek