Zdi se, da je le prišla malce "k sebi": vojvodinja Kate ni več tako bolestno suha, kar razkriva ta modna kombinacija

Zdi se, da je le prišla malce "k sebi": vojvodinja Kate ni več tako bolestno suha, kar razkriva ta modna kombinacija (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2021

Pred nekaj tedni je v britanski javnosti završalo: ko se je pojavila na nekem javnem dogodku, je bila Kate Middleton videti zelo suhljata.

Zato so se številni uporabniki družbenih omrežij zaskrbljeno spraševali, kaj se dogaja z njo. Vojvodinja Kate je sicer vedno bila vitka, a zdelo se je, da je izgubila kar nekaj kilogramov. Palača uradno govoric o njeni suhljatosti ni komentirala, a poznavalci razmer so izgubo kilogramov pripisali stresu zaradi smrti princa Philipa in njeni žalosti, saj ji je bil tast zelo pri srcu.

Zdaj pa se zdi, da so hudi časi za njo, saj je na zadnjem uradnem dogodku - obisku muzeja - naravnost blestela v preprosti športni kombinaciji oziroma v oblačilih, ki so razkrila njeno - znova lepo in zdravo - postavo.

Kate Middleton

Spet ji je uspela odlična kombinacija dragih in poceni oblačil, saj je izbrala navadne kavbojke z visokim pasom, belo majico s kratkimi rokavi blagovne znamke Ralph Lauren in lep suknjič v temno marelični barvi znamke Chloe. Bila je videti mladostna in sproščena, njen obraz pa je krasil širok nasmeh.

vojvodinja Kate Middleton

Številni oboževalci kraljeve družine so si ob teh prizorih res oddahnili, saj jih je zelo skrbelo za vojvodinjino zdravje. No, izkazalo se je, da malce počitka in dobra prehrana hitro naredita svoje in Kate je spet taka, kot je bila.

Priporočamo