Zdraham okrog Meghan ni videti konca - odpoved je dala tudi njena varnostnica!

Zdraham okrog Meghan ni videti konca - odpoved je dala tudi njena varnostnica! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 1. 2019

Po tem, ko je vojvodinja Meghan Markle odpustila kraljičino asistentko, ki je na dvoru delala kar 17 let, je po samo šestih mesecih odpoved dala še Meghanina osebna varnostnica, sicer uslužbenka Scotland Yarda.

Odkar se je poročila s princom Harryjem, je Meghan morala v zakup vzeti še številne druge obveznosti, pa tudi privilegije. Dobila je osebne asistentke, tajnice, strokovnjake za komuniciranje in še drugo osebje.

Ker je vojvodinja Američanka, ni poznala protokola kraljevega dvora, zato ji je kraljica Elizabeta II. hotela pomagati, da se čim hitreje prilagodi. Dodelila ji je Samantho Cohen, osebo, ki uživa veliko zaupanje. V roku šestih mesecev sta z Meghan opravili hitri tečaj, da bi se vojvodinja čim bolje znašla v protokolu, ki ga kot članica kraljeve družine mora spoštovati.

Zdi pa se, da Samantha in Meghan v tem obdobju nista uspeli ustvariti pristnega odnosa, saj je asistentka napovedala, da bo službo zapustila pomladi, takoj po tem, ko Meghan rodi. Z dvora je odšel tudi Edward Lane Fox, ki je bil kar 15 let desna roka princa Harryja.

Zdaj pa je odpoved dala še osebna varnostnica, ki je pol leta pazila na Meghan, a očitno je bila ta služba zanjo prenaporna.

Priporočamo