Zdravko Čolić: Nova pesem Mala za vse oboževalce!

Zdravko Čolić: Nova pesem Mala za vse oboževalce! (foto: Nikola Segan) Nikola Segan
Vir: Lady
16. 6. 2017

Največja zvezda Balkana in širše Zdravko Čolić je za svoj rojstni dan izdal novo pesem Mala.

Tekst in glasbo pesmi je napisal Momčilo Bajagić Bajaga, aranžma pa Nikša Bratoš. Spot je režiral Aleksandar Kerekeš Keky, ki je režiral že nekaj predhodnih spotov legendarnega pevca. Keky si je zamislil, da bo čustva nove poletne pesmi prikazal skozi lepo romantično in filmsko zgodbo.

Zdravko je skupaj z ekipo pred kratkim preživel nekaj zanimivih dni na zanimivih lokacijah, skoraj neprepoznavnih celo za prebivalce Črne gore, spot pa so posneli v dveh dneh in skoraj 30 snemalnih urah.

Od kotorske občine do Bara prek Skadarskega jezera so na 6 različnih lokacijah posneli čare starih primorskih ulic in zanimivosti, ki do zdaj še niso bile vidne v nobenem spotu. Igralki Jeleni Gavrilović so dodelili glavno vlogo Male, kot je naslov pesmi. Jelena gledalca pospremi v lahko romantično zgodbo, ki jo deli z modelom Bojanom Karasom.

V večni igri zapeljevanja igra Jelena vlogo mlade filmske dive, katere vloga v filmu je v nekem primorskem, ribiškem mestu. "Vloga hladne in rahlo nedostopne dive, ki vestno lovi pogled mladega ribiča, ne skrivajoč zanimanje, je naredila to zgodbo zelo zanimivo," je razkril režiser Keky. "Vesel sem, da za svoj rojstni dan svojemu zvestemu občinstvu poklanjam novo pesem in spot Mala. Svoj 15. album nameravam izdati jeseni, pesem Mala pa je prva pesem, ki napoveduje nov album. Pesem sem naredil z dolgoletnimi prijatelji in sodelavci," je zaupal Zdravko Čolić.

Anja Kontrec

Priporočamo