Zdravko Čolić redko govori o svoji ženi, a zdaj razkriva, kako jo lahko razjezi

Zdravko Čolić redko govori o svoji ženi, a zdaj razkriva, kako jo lahko razjezi (foto: Promocijski material) Promocijski material
12. 3. 2020

Pevec, ki je zelo priljubljen tudi pri nas, je včasih veljal za največjo jugoslovansko pop zvezdo.

Zdravko Čolić je hkrati bil znan tudi po tem, da svojega zasebnega življenja ne deli z javnostjo. A pred kratkim je naredil izjemo in razkril nekaj podrobnosti iz svojega zakonskega življenja s soprogo Aleksandro, s katero ima dve hčerki, 18-letno Uno in 13-letno Laro.

Njegove številne oboževalke menijo, da je naravnost idealen moški, a tudi on priznava, da včasih razjezi svojo soprogo. "Najbolj jo razjezi to, da sem popustljiv do hčerk. Ne more razumeti, zakaj sem tako mehak do njiju in zakaj ne morem reči ne, medtem ko je ona več ali manj stroga," je iskreno priznal pevec.

Čeprav hčerki ne gledata nanj kot na uspešnega pevca, se zavedata očetovega slovesa. "Una že ve, kdo je njen oče, za razliko od Lare, ki je mlajša. Ona ve, da njen oče ni nek model, ki bisedel na kavču, bolj ji postane jasno takrat, ko jo prijateljice prosijo za kakšno karto za moj koncert," razkriva Zdravko.

Pravi še, da je ponosen na svoji hčerki. "Tukaj sem, da ju podpiram in jima izpolnjujem želje. Zdaj pa se že začenja obramba proti fantom. Ne vem, kako bom uredil s tem, to se mi zdi najhujše. Po drugi plati pa je to življenje in povsem naravna stvar," je že pred časom dejal priljubljeni pevec.

Priporočamo