Zelena obleka Kate Middleton, ki je odlična izbira za praznični december

Zelena obleka Kate Middleton, ki je odlična izbira za praznični december (foto: Profimedia) Profimedia
5. 12. 2019

Vojvodinja Kate Middleton je znova dokazala, da je na Otoku prava modna kraljica, ki vedno ve, kaj bo prava modna kombinacija.

Vojvodinja Kate Middleton se je za sprejem svetovnih voditeljev v kraljevi palači odločila za enostavno zeleno modno kombinacijo, v kateri je enostavno blestela. Kljub temu, da je bila obleka precej enostavnega kroja, ji je odlično pristajala, zelena barva pa je bila odlična izbira za te praznične decembrske dni.

Zdi se, da ima Kate Middleton zares izostren modni okus in dobro ve, kaj obleči, da bo videti odlično, elegantno in ne preveč vpadljivo.

Tokrat se je odločila za modno oblikovalko Emilio Wickstead in modni kritiki so bili še enkrat več navdušeni nad njenim prefinjenim okusom, ki le redko razočara. Kate v tem prazničnem decembru stavi na enostavne kroje oblek, pri barvah pa je zvesta zeleni in rdeči, ki sta ji v zadnjem času najbolj všeč.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Duchess of Cambridge memakai dress bespoke dari Emilia Wickstead ⬅️ swipe #katemiddleton #KMID_STYLEFILE #KMID_STYLEFILE2019 #KMID_EMILIAWICKSTEAD

A post shared by The Cambridges (@katemiddleton.id) on