Vsi govorijo le še o zeleni obleki Melanie Trump

Vsi govorijo le še o zeleni obleki Melanie Trump (foto: Profimedia) Profimedia
20. 4. 2018

Melania Trump nikoli ne razočara s svojimi modnimi kombinacijami. Obleke, ki jih nosi v hipu postanejo velik modni hit in nič drugače ni bilo niti z njeno zadnjo izbiro. Njeno čudovito zeleno obleko si želijo ženske po vsem svetu.

Ameriška prva dama je že večkrat dokazala, da ima odličen modni stil, ki mu želijo slediti ženske po vsem svetu. Nedavno je še enkrat več pokazala svoj prefinjen modni okus. Ob nedavnem obisku japonskega predsednika vlade v ZDA je Melania Trump znova brez napake opravila modni test, modni krtiki pa so bili nad njeno izbiro več kot zadovoljni.

Vitka in visoka Melania je tokrat izbrala kroj, ki ji je odlično pristajal, v njem pa je povsem zasenčila soprogo japonskega predsednika vlade, ki se je pojavila v črni obleki s cvetličnim vzorcem.

Melania je izbrala zeleno obleko modnega oblikovalca Dereka Lama, ki stane 1110 dolarjev, obleko pa je dopolnila s čeveljci, ki imajo kačji vzorec. S skrbno izbranim pasom pa je še dodatno poudarila svojo vitko postavo.

Nič manj osupljiva pa ni bila niti v beli obleki, ki jo je izbrala za večerno srečanje z japonskim parom. Spet je dokazala, da je prava modna ikona, ki v vsakem trenutku ve, kako vzeti dih vsem okoli sebe.

Priporočamo