Zelo težko obdobje za Julio Roberts

Julia Roberts (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2014

Mlajša polsestra 46-letne oskarjevke, ki so jo pred nekaj dnevi našli mrtvo, naj bi tik pred smrtjo napisala pismo, ki je Julio hudo prizadelo.

Tuji mediji že poročajo, da naj bi igralkina polsestra storila samomor, saj so ob njenem truplu našli poslovilno sporočilo.

V pismu, ki obsega pet strani, naj bi Nancy Motes, ki jo je v nedeljo, 9. februarja, v kopalnici mrtvo našel njen zaročenec John Dilbeck, Julii namenila kup slabih besed , opisala obupen odnos, ki sta ga imeli, in jo okrivila za svoje težave.

Kar tri strani v pismu naj bi namenila slavni igralki, na eni strani naj bi opisala ljubezen do svoje mame, na zadnjo stran pa naj bi napisala opravičilo svojemu zaročencu.

O tem, kako obupen odnos naj bi imeli Julia in Nancy, so mediji poročali ves čas, saj je Motesova v intervjujih pogosto omenjala to temo.

Nancy je imela težave s prekomerno telesno težo in depresijo, Julia pa naj bi situacijo še poslabšala, in sicer s svojimi pogostimi neprijetnimi komentarji na račun njenih odvečnih kilogramov.

"Če prihajaš iz družine, v kateri so vsi zelo lepi, se še težje soočaš s takšnimi težavami," je pojasnila Nancy in dodala: "Večino svojega življenja sem preživela v znamenju obsojanja same sebe zaradi svojega videza in teže."

Značke: Julia Roberts