Žena Bodeja Millerja spregovorila prvič po tragični smrti hčerke

Žena Bodeja Millerja spregovorila prvič po tragični smrti hčerke (foto: Profimedia) Profimedia
18. 7. 2018

Bode Miller trenutno preživlja najtežje obdobje v svojem življenju, po izgubi hčerke se počasi pobira in skuša obrniti nov list v svojem življenju.

V javnosti je nedavno odjeknila vest, da je alpski smučar Bode Miller izgubil komaj 19 mesečno hčerko, ki je tekom vrtne zabave pri sosedih utonila v bazenu.

Bode in njegova partnerica Morgan Beck vse do zdaj nista želela govoriti o tragični nesreči, zdaj pa sta prvič javno spregovorila o tragediji, ki se je zgodila družini. "Minilo je 37 dni odkar sem zadnjič držala svojo dojenčico. Prosim boga, da nihče ne občuti te bolečine, ki jo občutim jaz. Moje srce je pri tebi Nicole Huges, ker skupaj potujeva skozi vse to," je napisala Morgan in dodala, da je utopitev eden izmed glavnih razlogov za smrt otrok do četrtega leta starosti.

"Ves čas govorimo o cepljenju, o sedežih v avtomobilih, o organski hrani, ne pa tudi o največjem riziku s katerim se soočajo naši otroci. Potrebne so sekunde. Prosim vas, delite to in dvignite osveščenost o tej grozni stvari. To je prvi korak, da preprečimo še več takšnih tragedij."

Spomnimo, hčerka ameriškega smučarskega zvezdnika Bode Millerja se je utopila v bazenu. Kot je takrat sporočila kalifornijska policija, se je tragedija zgodila na posesti Millerjevih sosedov, kamor sta bila nekdanji smučar in njegova žena Morgan povabljena na zabavo. Emeline Gier Miller so našli nezavestno v bazenu in kljub dolgotrajni zdravniški pomoči je niso uspeli oživiti.

Priporočamo