Jason Momoa: Ženske norijo za njim, a je zvest samo eni!

Jason Momoa: Ženske norijo za njim, a je zvest samo eni! (foto: Profimedia) Profimedia
21. 12. 2018

Odkar je v kinematografe prišla najnovejša filmska uspešnica Aquaman, se dekleta zelo navdušujejo nad glavnim likom, ki ga je upodobil Jason Momoa.

Očaranost z 39-letnim igralcem, ki je znan tudi po popolnem in izklesanem telesu ter dolgih laseh, se nikakor ne poleže.

Igralec nima nobenega namena, da bi si postrigel lase, ki so njegov zaščitni znak. O tem je dejal: "Moja žena bi me pustila, če bi se postrigel, zato tega do nadaljnjega ne bom naredil." Hkrati so dolgi lasje zaščitni znak Arthura Curryja, njegovega lika, ki ga igra v Aquamanu.

No, njegova žena, 12 let starejša Lisa Bonett, je prav tako navdušena nad Jasonovimi lasmi.  Z Liso ima Jason dva otroka, 11-letno hčerko Lolo in 10-letnega sina Nakoa-Wolfa. Spoznala sta se leta 2005 v New Yorku, zvezo pa sta uzakonila leta 2017. Sicer je Lisa nekdanja žena Lennyja Kravitza, s katerim se Jason odlično razume - celo tako dobro, da mu je pred kratkim podaril isti prstan, kot si ga je kupil sam.

Seveda je Jasonu priljubljenost še precej bolj zrasla, odkar je posnel Aquamana, povečalo se je predvsem število oboževalk. A on ima oči samo za eno - za ženo Liso. Pred kratkim je priznal, da je bil že v otroštvu zaljubljen v njo, odkar jo je videl nastopati na televiziji (igrala je v nekoč priljubljenem Cosbyjevem šovu), a ko jo je spoznal, ji tega ni upal priznati - bal se je, da ga bo imela za čudaka. To ji je rekel šele pozneje in izkazalo se je, da je bila njegova zaskrbljenost odveč - Lisi se je vse skupaj zdelo prisrčno.

Priporočamo