Življenje do nekaterih zvezdnikov Beverly Hillsa 90210 po koncu serije ni bilo prav prijazno

Brian Austin Green, Tori 
Spelling, Luke Perry, Shannen 
Doherty, Jason Pristley, Gabrielle 
Carteris, Jeannie Garth in Ian 
Ziering. (foto: PROFIMEDIA) PROFIMEDIA
5. 3. 2019

Depresija, bankrot, rak, prometna nesreča in zvezdniki najstniške serije Beverly Hills, Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling, Luke Perry in Shanen Doherty,  imajo (žal) veliko skupnega.

Smrt filmskih ali glasbenih zvezdnikov, ki niso ravno visoke starosti, bolni ali močno zasvojeni z nedovoljenimi substancami, vedno odmeva v javnosti. Tako je tudi v primeru Luka Perryja, priljubljenega Dylana iz Beverly Hillsa, ki je včeraj umrl za posledicami možganske kapi. Bil je star 52 let. Že pred časom so Luku odkrili izrastek, povezan z rakom debelega črevesa, po zdravljenju pa je javnost ozaveščal o pomenu preventivnih zdravstvenih pregledov.

luke perry

Tudi njegovim drugim soigralcem življenje ni prizanašalo. Jennie Garth, sicer dobra Lukova prijateljica, ki je igrala Kelly, se je vrsto let borila z depresijo in s težavami na področju duševnega zdravja. Za njo so tudi trije nesrečni zakoni, ki so zagotovo pustili posledice ali pa bili morda tudi vzrok njenega porušenega duševnega zdravja.

Shannen Doherty, ki je igrala Brendo, se že več let bori z rakom dojk, v preteklosti pa tudi v ljubezni ni imela veliko sreče. Imela je še druge težave, saj je rada pregloboko pogledala v kozarec. Na družbenih omrežjih deli svoje slike težkih trenutkov boja z rakom.

Shannen Doherty

Jason Priestley, ki je v seriji igral njenega brata dvojčka Brandona, se je ukvarjal s svojimi konjički, med katerimi so tudi avtomobilske dirke. A je doživel hudo nesrečo, zletel je s steze in se zaletel v steno. Takrat je bil hudo poškodovan. Ob neki drugi priložnosti je zaradi vožnje v vinjenem stanju končal v priporu.

Tori Spelling, ki je igrala Donno, je sicer hčerka pokojnega producenta in hollywoodskega mogotca Aarona Spellinga, a ji precejšnje premoženje ni prineslo velike sreče. Je mama petih otrok, za njo je propadel zakon, pa tudi po finančni plati ji ne gre ravno najbolje. Pretiravala je s plastičnimi operacijami, tako da je danes videti precej drugače kot na začetku kariere.

Tori Spelling

Nekako najbolje so jo "odnesli" Brian Austin Green, Ian Ziering in Gabrielle Carteris, saj njihova življenja niso pretresale tako hude preizkušnje, kot je to bilo v življenjih ostalih zvezdnikov. Res je, da bogastvo in slava ne zagotavljajo zdravja in srečnega življenja. Morda bi se tega morali zavedati malo pogosteje ...

Priporočamo