Življenje se je za princa Harryja močno spremenilo: Pogreša svoje prijatelje

Življenje se je za princa Harryja močno spremenilo: Pogreša svoje prijatelje (foto: Profimedia) Profimedia
15. 5. 2020

Že nekaj časa je minilo, odkar sta se princ Harry in Meghan Markle odpovedala kraljevim dolžnostim in se preselila najprej v Kanado, potem pa v Los Angeles.

Gre za veliko spremembo v življenju, še posebej za princa Harryja, ki je živel precej drugačno življenje kot njegova soproga, sicer nekdanja igralka. Kot poroča Daily Mail, Harry pogreša marsikaj.

Kot se je izvedelo iz neimenovanega vira, mu je žal, da v bližini ni njegovih prijateljev in kolegov. V Los Angelesu nima prijateljev od prej, zaenkrat pa tudi dela ne, zato naj bi mu bilo še huje. Medtem pa ima njegova žena Meghan tam obilico prijateljev, kmalu pa naj bi se vrnila k svojemu delu - igranju.

V času samoizolacije zaradi koronavirusa pa je bil Harry zelo zaseden. Sprejemal je številne klice, veliko se je pogovarjal s svojimi prijatelji. "Tako se počuti trenutno, ne bo vedno tako. On to ve," pravi vir, ki mu je blizu.

Harry je svojim prijateljem zaupal, da ne more verjeti, kako se mu je spremenilo življenje. Dejal naj bi, da pogreša vojsko in svoje vojaške dolžnosti. A zdaj ima druge zadolžitve - verjetno rabi samo malo časa, da se navadi nanje.

Priporočamo