Zlatan Ibrahimović zaljubljen v 11 let starejšo lepotico

Zlatan Ibrahimović zaljubljen v 11 let  starejšo lepotico (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
2. 4. 2018

Nogometaš Zlatan Ibrahimović je res nekaj posebnega. Čeprav je eden najbolj priljubljenih športnikov tudi pri ženskah, je zvest le eni, in sicer lepi Helen Sieger.

V vsakem intervjuju, ko Zlatana Ibrahimovića (36) vprašajo o zasebnem življenju, pove, da ima rad le eno žensko, in to je lepa Švedinja Helen Sieger (47). Privlačna plavolaska, s kate­ro je nogometaš že več kot 10 let, je po izobrazbi diplomirana ekonomistka, ki kot markentinška direktorica dela za Swatch in FlyMe.

V nekem intervjuju je dejala, da denar ni bil nikoli tisti, zaradi katerega se je zagledala v Ibrahima. Tudi sama je namreč zelo premožna, pa tudi materialne dobrine niso tiste, ki bi jo prepričale, da bi bila z nekom. Sicer se nikoli uradno nista poročila, a Zlatan pravi, da zato njuna zveza ni nič manj trdna. No, pred nekaj leti se je vseeno po medijih na veliko pisalo, da se par razhaja, ker naj bi Zlatan preveč hodil okoli s prijatelji, poleg tega pa so mu pripisovali tudi afero s Silvi van der Vart, nekdanjo soprogo nogometaša Rafaela van der Varta. A vse so bile le govorice in Zlatan je še vedno s svojo žensko zmajem, kakor ji v šali rad reče sam.

Zlatan Ibrahimović: Zaljubljen v 11 let  starejšo lepotico

Helen se po marsičem razlikuje od večine žensk nogometašev. Je uspešna poslovna ženska, ki je tudi zelo pripomogla h karieri svojega izbranca. Skupaj sta več kot 14 let, med njima je 11 let razlike, v zvezi pa sta dobila dva sinova, Maximiliana in Vincenta. Od preostalih lepotic, ki krasijo nogometaše, se razlikuje tudi po tem, da ne mara nakupovanja, ne mara se razkazovati v javnosti in ne podlega modnim trendom. Ko sta se spoznala, je imela 32 let, on pa 21 let. Med njima je tudi 30 cm razlike, ona ima 165 centimetrov. 

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia