Znan datum rojstva tretjega otroka vojvodinje Kate in princa Williama

Znan datum rojstva tretjega otroka vojvodinje Kate in princa Williama (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
2. 11. 2017

Ugibanj je končno konec! Pred dnevi so iz angleške kraljeve palače namreč sporočili, kdaj bo na svet prijokal tretji otrok princa Williama in vojvodinja Kate.

Po tem, ko je dolgo časa v igri bil marec, je zdaj postalo jasno, da bo dojenček na svet privekal šele aprila. To pa pomeni, da je Kate verjetno noseča šele dobre tri mesece. Da je novico o tem, da je noseča, delila z javnostjo že tedne pred tem mejnikom, pa je krivo dejstvo, da je tudi tokrat trpela za hiperemezo, boleznijo, ki povzroča hude slabosti in bruhanje. Zaradi tega se je tudi počutila zelo slabo in je kar šest tednov počivala.

Kot kaže, pa se že počuti veliko bolje in se zato počasi vrača k delovnim obveznostim. Vsaj za zdaj njen urnik še ni nabito poln, prednost pa daje stvarem, ki so ji pri srcu. Do zdaj se je tako udeležila sprejema ob svetovnem dnevu duševnega zdravja, ki je potekal v Buckinghamski palači.

Pred dnevi pa se je skupaj s princem Williamom pojavila na železniški postaji Paddington, kjer se je srečala z otroki različnih dobrodelnih organizacij, ki jih podpira. Na srečo se je počutila dobro in je bila tudi dobro razpoložena, zato je poklepetala, s komer je le lahko. Na presenečenje vseh pa je tudi zaplesala z maskoto postaje, medvedkom Paddingtonom, ki je poskrbel, da se je tudi od srca nasmejala.

Besedilo: Tina Ambrožič // Foto: Profimedia

Priporočamo