Znan zvezdnik A liste je najbolj seksi nogometašici na svetu ponudil 110.000 dolarjev za eno noč

15. 10. 2023
Deli
Znan zvezdnik A liste je najbolj seksi nogometašici na svetu ponudil 110.000 dolarjev za eno noč (foto: Profimedia)
Profimedia

Napadalka Aston Vile, Alisha Lehmann, je eden najbolj prepoznavnih obrazov v mednarodnem ženskem nogometu in se ponaša z več kot 15,5 milijoni sledilcev na Instagramu. 

Lehmann je veljala za najbolj dragoceno žensko nogometašico na svetovnem prvenstvu za ženske tega poletja na platformi družbenih medijev. Njena povprečna medijska vrednost na objavo pa je znašala spektakularnih 241.314 funtov. 24-letnica je postala tudi prva ženska ambasadorka znamke KSI in športne hidracijske pijače Prime Logana Paula, s čimer se je pridružila moškim vrstnikom, kot je Erling Haaland.  

Njena slava je tolikšna, da je zvezdnica WSL že drugo leto zapored izdala tudi svoj koledar. "Bila sem v Miamiju, mojem najljubšem mestu, in srečala sem nekaj prijateljev v klubu," je razložila v podkastu DirTea Talk. »Na mobilni telefon sem dobila sporočilo, na katerega nisem odgovorila, vendar je ista oseba nato poslala sporočilo telesnemu stražarju. Pisala je zelo znana oseba, ki sem jo prej srečala na nekem dogodku."   

Profimedia

V sporočilu je pisalo: "Alishi bom plačal 100.000 švicarskih frankov (približno 110.000 dolarjev), da preživim noč z njo. Lehmannova je ponudbo zavrnila, medtem ko je zbadljivo spraševala o znesku, zaradi česar je neimenovani moški znova poslal sporočilo njenemu telesnemu stražarju. »Toda moj odgovor je bil - nikakor! In samo 100.000?,« je dodala Alisha. "Najbolj noro je, da imam še vedno njegovo sporočilo na telefonu. To je malo neumno."

Profimedia

Ko so jo prosili, naj namigne, kdo je pošiljatelj, je bila redkobesedna in dejala: 'Ne morem razkriti njegovega imena. Je pa zelo, zelo znan na mednarodni ravni.« V istem pogovoru je Lehmann povedala poslušalcem, da je bil reper Drake v stiku z njo 'v zadnjih treh dneh' in zahteval njen dres Aston Ville. Ali je denar za eno noč ponudil Drake ali ne, je sedaj sicer vprašanje, pa vendarle večina misli, da je prav on.   

BONUS VIDEO: Pogovor Boruta Pahorja s Tino Maze

Novo na Metroplay: ''Ko sestavljam meni, si že zamišljam, katero vino bo šlo lepo zraven.'' | Mojca Trnovec