Znane osebnosti iz filmskega in televizijskega sveta v Atenah na svečanem polfinalnem izboru mednarodnih emmy nagrad

15. 9. 2023
Deli
Znane osebnosti iz filmskega in televizijskega sveta v Atenah na svečanem polfinalnem izboru mednarodnih emmy nagrad (foto: UM)
UM

Na prestižnem dogodku v Atenah se je pred dnevi odvil polfinalni izbor za mednarodne emmy nagrade. Sodniki so presojali nominacije v dveh ključnih kategorijah: najboljša ženska vloga in najboljša moška vloga. 

Po rdeči preprogi pred prekrasno palačo Zappeion v Atenah so se sprehodili znani režiserji, igralci producenti, televizijske osebnosti in drugi velikani filmskega in televizijskega sveta. Med člani komisije je bila tudi Nataša Buljan, direktorica novih vsebinskih formatov pri United Media. United Media, sicer vodilno medijsko podjetje v jugovzhodni Evropi, je namreč tudi na letošnjem polfinalnem dogodku sodelovalo tudi kot organizacijski partner. Lansko leto je United Media sodelovala pri organizaciji polfinalnega izbora v sončnem Dubrovniku.

UM
UM

"Biti del eminentne sodniške ekipe za mednarodne emmy nagrade je izjemna čast," je povedala Aleksandra Subotic, direktorica podjetja United Media. "Pri nas na United Media globoko cenimo prepoznavnost naše vodilne pozicije v medijski industriji in to, da smo tudi del komisije emmy nagrad, to le še dodatno potrjuje. Naš uspeh temelji na neomajni predanosti odličnosti – in to ni le slogan, ampak esenca našega poslanstva."

UM

Dogodek v Atenah se je sicer odvil ravno v času, ko so Grčijo prizadele uničujoče poplave. Televizijska mreža Nova iz okrilja United Media se je zato nemudoma odzvala in prizadetim področjem namenila en milijon evrov denarne pomoči.

Zmagovalce 51. podelitve mednarodnih emmy nagrad bodo izbrali 20. novembra na jubilejni ceremoniji v New Yorku.

Boj za prestižne emmy nagrade v polnem zagonu! Polfinale bo zvezdnike privabil na to prekrasno lokacijo v Atenah

Preberite več na Metropolitan.si