Znani, ki so bili nekoč sostanovalci

Znani, ki so bili nekoč sostanovalci (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
30. 11. 2018

Tudi zvezdniki imajo nekje svoje začetke. Navadno so bili vsi brez denarja in so morali stanovati s cimri. Le kdo je živel s kom?

Justin Timberlake, Ryan Gosling

Kot otroka sta bila Justin Timberlake in Ryan Gosling kot rit in srajca. Živela sta skupaj v začetku 90. let, ko sta nastopala v Mickey Mouse Clubu. Bila sta sostanovalca šest mesecev in tistih časov se rada spominjata.

“Takrat sva počela obupne stvari, sama sebi pa sva se zdela tako zelo kul,” je dejal nekoč Justin in priznal, da sta med drugim ukradla avtomobilček, s katerim se prevažajo golfisti.

Raven Symone and Lindsay Lohan

Po tem, ko sta se Raven Simone in Lindsay Lohan spoprijateljili na fotografiranju za revijo Vanity Fair, sta se odločili, da si bosta delili stanovanje.

“Lindsay je plačevala najemnino, a verjetno je vsega skupaj v stanovanju prespala trikrat. V stanovanju, kjer naj bi živeli skupaj, je imela samo obleke,” se spominja Raven.

Jude Law in Ewan McGregor

Na začetku kariere sta Jude Law in Ewan McGregor morala živeti skromno, zato je bila edina rešitev, da sta sostanovalca.

Pozneje se je iz tega razvilo pravo prijateljstvo. In leta 1997 sta ustanovila svojo skupno produkcijsko hišo in gledališče Natural Nylon.

Jax Taylor and Channing Tatum

Mogoče se sliši neverjetno, a igralca Jax Taylor in Channing Tatum sta nekoč živela pod isto streho.

Channing pravi, da je bil Jax njegov prvi sostanovalec, ko je prišel v New York, da bi se ukvarjal z manekenstvom. Na tiste čase imata oba lepe spomine.

Lauren Graham in Connie Britton

Grahamova in Brittonova sta živeli skupaj v poznih 90. letih prejšnjega stoletja. V hiši sta imeli bolj malo pohištva in tudi prehranjevali sta se zelo slabo.

Sta se pa odlično razumeli, danes pa obe priznavata, da sta si na skrivaj druga od druge izposojali čevlje.

Wes Anderson in Owen Wilson

Preden sta postala slavna in bogata, sta Wes Anderson in Owen Wilson živela skupaj. Bilo je v Austinu, kjer sta oba obiskovala teksaško univerzo.

Danes oba pravita, da je bilo to lepo in brezskrbno obdobje. Živela sta kot v kakšnem filmu, pravo samsko življenje dveh študentov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Priporočamo