Znani očki obožujejo svoje otroke

23. 8. 2017 | Vir: Lady
Deli
Znani očki obožujejo svoje otroke (foto: Profimedia)
Profimedia

Znani očki so takšni kot večina drugih staršev – tudi oni preprosto obožujejo svoje potomce in jim z veseljem posvečajo vsak prost trenutek.

Igralec Dwayne Johnson je s svojo dolgoletno partnerico Lauren Hasian decembra 2015 dobil deklico Jasmine, ki jo obožuje. Ne le da se zelo rad igra z njo, ampak ji brez težav zamenja pleničke, kar mu gre očitno odlično od rok.

Nogometaš David Beckham in njegova žena Victoria sta po treh dečkih, Brooklynu, Cruzu in Romeu, leta 2011 končno dobila tudi deklico Harper, ki je ljubljenka vseh. Zagotovo pa je prav očka tisti, ki z njo preživlja največ časa, slike in videe njunih dogodivščin pa pogosto objavlja na družbenih omrežjih.

Igralec Ryan Reynolds je edini moški v družini, saj imata z ženo, igralko Blake Lively, dve deklici – James (2) in Ines (10 mesecev), ki ju obožuje in bi zanju naredil vse. Imamo pa občutek, da ga tudi zato deklici že zdaj znata prav lepo vrteti okoli prsta.

Igralec Eddie Redmayne, ki ima z ženo Hannah Bagshawe leto dni staro hčerko Iris Mary, pravi, da je očetovstvo ena od najlepših stvari, ki so se mu v življenju zgodile. Sicer pa ga malčica, ki, kot pravi, zna biti zelo glasna, hitro razoroži z nasmehom, ki je zanj ena od najlepših stvari na svetu.

Tudi igralec Ryan Gosling je ponosen očka dveh deklic – Esmeralde in Amande, ki sta se mu rodili v razmerju z igralko Evo Mendes. Zaradi delovnih obveznosti žal z njima ne preživi toliko časa, kot bi si želel. A ko mu to že uspe, se z deklicama najraje igra – doma ali na bližnjem otroškem igrišču.

Justin Timberlake in njegova izbranka, igralka Jessica Biel, imata dveletnega sinka Silasa, ki je pravi mali navihanček. Z njim se glasbenik pogosto odpravi na sprehod v naravo ali na bližnje otroško igrišče, kjer malček preizkuša igralo za igralom.

Glasbenik Adam Levin je konec lanskega septembra prvič postal očka. Z ženo Behati Prinsloo sta dobila deklico, ki sta jo poimenovala Dusty Rose. Ga je pa malčica v desetih mesecih življenja očitno ovila okoli prsta, saj je priznal, da je vanjo noro zaljubljen ter da je zanj najbolj ljubek otrok pod soncem.

Zakon igralca Orlanda Blooma in lepe manekenke Mirande Kerr je žal razpadel, a na sinka Flynna, ki se jima je v zakonu rodil, sta ponosna oba. Šestletni deček živi pri mamici, veliko časa pa je tudi pri očku, s katerim imata posebno vez. Sicer pa v teh poletnih dneh veliko časa preživita na plaži.

T. A.

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan