Znani zvezdniški pari, ki so skupaj že vrsto let

18. 4. 2018 | Vir: Lady
Deli
Znani zvezdniški pari, ki so skupaj že vrsto let (foto: Profimedia)
Profimedia

Ni lahko živeti pod drobnogledom javnosti. Tega se zvezdniki dobro zavedajo, a kljub temu marsikateri zvezdniški zakon razpade. Nekaterim pa uspe kljub vsem pritiskom in soju žarometov ostati skupaj. In to desetletja ...

Kevin Bacon in Kyra Sedgwick – 28 let

Zveza med Kevinom Baconom (59 let) in Kyro Sedgwick (52 let) je bila sprva dokaj turbulentna. Kevin pravi, da je bil sam veliko bolj zagledan vanjo kot nasprotno. A bil je neomajen in uspelo mu je, da se je noro zaljubila vanj. Par ima dva otroka. Ključ do uspešnega zakona je po njunem mnenju v dobrem seksu.

Keith Richards in Patti Hansen – 37 let

Eden najbolj razvpitih rokerjev, Keith Richards (74 let), ima svojo Patti Hansen rad že 37 let. "Keith me je rešil. Njegova ljubezen me je navdala s pozitivno energijo. Ozdravil me je depresije," pravi Patti, ko jo vprašajo o soprogu. Par ima dva otroka.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Rande Gerber in Cindy Crawford – 21 let

Manekenka Cindy Crafword in Rande Geber sta postala par leta 1995. Tri leta pozneje sta se poročila in danes imata dva otroka. "To je moja prva in edina ljubezenska zveza, ki se je razvila iz prijateljstva," pravi Cindy, "vsem bi priporočala takšno zvezo, je dobra podlaga za trden zakon."

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Tom Hanks in Rita Wilson – 28 let

Leto dni po tem, ko se je Tom Hanks (61 let) ločil od prve soproge, je spoznal Rito (61 let). Takrat si je rekel: "Zdi se mi, da nikoli več ne bom osamljen," to je čutil, ko je spoznal Rito. Na vprašanje, ali dober zakon zahteva veliko truda, Tom odgovarja, da ne, če se imata dva rada in če jima je lepo skupaj. Potem je vse lepo. Par ima tri otroke.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Hugh Laurie in Jo Green – 27 let

Hugh (58 let) in Jo (62 let) sta skupaj že dolgih 27 let in njuna ljubezen je močna tako kot na začetku. "Z Jo se popolnoma dopolnjujeva in z leti si postajava vse bliže," pravi Hugh, ko ga vprašajo o tem, kakšen je njegov zakon. Par ima tri otroke.

Zvezdniški pari, ki so ostali skupaj

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: Kako se dobro ločiti? | N1 podkast s Suzano Lovec