Znano igralko Anne Hathaway je materinska izkušnja spremenila

Znano igralko Anne Hathaway je materinska izkušnja spremenila (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
4. 5. 2017

Materinstvo je nekaj, kar zagotovo obrne življenje vsake ženske na glavo, kar je izkusila tudi Anne Hathaway.

Igralka, ki je marca lani postala mamica sinku Jonathanu, ki se ji je rodil v zakonu z režiserjem Adamom Shulmnom, je v intervjuju za Under the Radar namreč povedala, da je nova življenjska vloga močno vplivala nanjo.

Precej je spremenila njeno osebnost, saj je bila nekoč zategnjena in napeta, šele z nosečnostjo in pozneje z materinstvom pa je postala veliko bolj sproščena in umirjena. Prav tako pa se je spremenil njen odnos do dela. Medtem ko je včasih rada delo raztegnila, je danes nasprotno. Želi si ga opraviti čim hitreje, saj se želi čim prej vrniti nazaj k svojemu malčku ter vsak prost trenutek preživeti z njim.

Sicer pa, ko smo že pri delu, igralka se je pred kamere že vrnila. Trenutno jo lahko gledamo v filmu Colossal, v katerem upodablja brezposelno pisateljico Glorio, ki se bori z alkoholizmom. Prihodnje leto pa na filmska platna prihaja v vlogi Daphne Kluger v uspešnici Ocean's Eleven.

Tina Ambrožič

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri