Zoe Saldana: Presenečenje! Ponovno je mamica!

Zoe Saldana: Presenečenje! Ponovno je mamica! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
6. 3. 2017

Igralka Zoe Saldana in njen mož, umetnik po rodu iz Italije Marco Perego, sta poskrbela za pravo presenečenje. 13. februarja sta namreč ponovno postala starša, kar je mnoge presenetilo, saj novičke o tem, da pričakujeta otroka, nista delila s svetom. 

Prav tako Zoe v javnosti nikoli niso opazili s trebuščkom, zato mnogi menijo, da je otroka donosila nadomestna mama. Par se je tudi tokrat razveselil sina, ki je na svet privekal v porodnišnici Cedars-Sinai v Los Angelesu, poimenovala pa sta ga Zen.

Za Zoe in Marca je to že tretji otrok, saj sta že ponosna starša dvojčkov, dečkov Cyja Aridia in Bowieja Ezia, ki sta na svet privekala novembra leta 2014. Zoe je novico o dečkovem prihodu objavila kar sama, in sicer na družbenem omrežju Instagram. Tam je namreč objavila sliko vseh treh sinov, pod njo pa pripisala: ''Marco in jaz sva navdušena, da lahko z vami deliva novico o rojstvu najinega sina Zena. Bolj blagoslovljena kot sva z novim članom družine ne bi mogla biti. #trijefantje ... o fant!''

Igralka je v enem izmed številnih intervjujev izdala, da v vlogi mamice uživa, a da začetki niso bili najlažji. Še mesece po rojstvu dvojčkov jo je namreč včasih vse bolelo, počutila pa se je tudi precej neprijetno. Se pa zato danes počuti toliko bolje. Sicer pa verjame, da je po porodu potrebnega kar nekaj časa za okrevanje. Zato se ji smilijo vse tiste ženske, ki si želijo tri mesece po rojstvu otroka biti videti kot pred njim. Sama je glede tega zelo realna in se je raje posvetila svojima otrokoma – dojila je, spala in bila doma. Verjela je, da se bo že vrnila v formo, ko bo njeno telo na to pripravljeno.

T. A.

Priporočamo