Zooey Deschanel: Trpi za motnjo pozornosti

Zooey Deschanel: Trpi za motnjo pozornosti (foto: Fox) Fox
Vir: Lady
12. 8. 2017

Zooey Deschanel (serija Novo dekle) in njen mož Jacob Pechenik sta na svet pozdravila novo ljubezen – novorojencu je ime Charlie Wolf Pechenik! Pridružil se je že skoraj triletni Elsie.

Zooey Deschanel, ljubiteljica čudnega humorja in petja, ki gledalce sprošča že s šesto sezono na FOX-u, je zelo zanimivo dekle. Od leta 2001 je Deschanelova nekaj let nastopala v kabaretni jazz predstavi If All the Stars Were Pretty Babies z igralko Samantho Shelton. Je pevka, poleg tega pa igra še naslednja glasbila: klavir, tolkala, bendžo in ukulele.

Česa o njej še zagotovo niste vedeli: V prvi sezoni Novo dekle sta Zooey in Jake Johnson imela zelo malo telesnih stikov, ker je bila njuna kemija premočna. V srednji šoli si je sama šivala oblačila, ker so bili doma zelo revni. Ker lepo poje, je njen glas mogoče slišati v kar nekaj filmih: Once Upon a Mattress, Yes Man, 500 Days of Summer, Winnie the Pooh, Your Highness, Sweetheart.

Čeprav v seriji Novo dekle pije, kadi in se drogira, v resnici ne počne nič od tega. Trpi za motnjo pozornosti in za bolezen jemlje tudi zdravila. Simptomi, ki se kažejo, so: težave z osredotočenostjo, z očesnim stikom, impulzivnost, socialna vsiljivost, neorganiziranost. Lahko bi rekli, da so takšne težave 'klasika' zvezdniškega življenja.

Tina Ambrožič