Zvezda balkanske glasbene scene Seka Aleksić rodila sina Jovana

Zvezda balkanske glasbene scene Seka Aleksić rodila sina Jovana (foto: Osebni album) Osebni album
23. 1. 2020

Za srbska zvezdnico Seko Aleksić in njenega srčnega izbranca Veljka Piljikića se letošnje leto ne bi moglo začeti lepše kot z rojstvom sina, čeprav ni šlo vse po načrtih, namreč za sinčka sta imela nekoliko drugačno ime.

Seka in Veljko, ki sta na družbenih omrežjih zelo aktivna, sta sicer že pred časom razkrila tako spol kot ime sinčka. Takrat sta se odločila, da bo Isak, toda ... "Ni tako, kot želimo mi, ampak tako kot želi Gospod! Po krstni slavi Svetega Jovana se je zjutraj rodil Jovan, očetova želja je enaka! Rekel je, naj mu bo ime Jovan ... in če bo najin naslednji otrok fantek, se bo imenoval Isak," je ob rojstvu sina na instagramu zapisala srbska zvezdnica, zraven pa je že objavila njegovo prvo fotografijo.

Za spremembo imena sta se novopečena očka in mama odločila v zadnjem hipu, predvsem zaradi dejstva, ker pravoslavci vsako leto praznujejo svetnika, ki si ga družina izbere. In glede na to, da je bil tokrat v ozadju Sveti Jovan, sta se na koncu odločila za Jovana. Naslednji sin pa bo, kot je zapisala glasbenica, Isak.

Seka (38) in Veljko (36) sta sicer poročena že deset let, njun prvorojenec Jakov pa bo letos jeseni dopolnil štiri leta.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙🙏🏼🍼

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙏🏼💙 #Bozic @maisonmarasilserbia

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💙🙏🏼💙 #SvJovan 🍷

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic) on

Priporočamo