Zvezda serije Gorski zdravnik Hans Sigl prihaja v Slovenijo

8. 3. 2017 | Vir: Lea
Deli
Zvezda serije Gorski zdravnik Hans Sigl prihaja v Slovenijo (foto: Pop TV)
Pop TV

"Veselim se, da se končno spoznamo," je povedal igralec in zvezda serije Gorski zdravnik Hans Sigl, ko so mu sporočili, da se je Pop TV odločil, da ga povabi k nam in oboževalcem omogoči, da mu končno lahko stisnejo roko in ga pogledajo v oči.

Navdušenje nad serijo Gorski zdravnik pri nas se ne zmanjšuje. Lansko poletje, ko so nemško serijo o tirolskem zdravniku začeli predvajati na Pop TV, nas je dobesedno prikovala pred televizijske zaslone. Zato se je Pop TV odločil nadaljevati predvajanje serije in nam polepšati pomlad in poletje.

20. marca bo namreč na sporedu že nova, 10. sezona serije Gorski zdravnik z novimi zapleti in ljubezenskimi romancami. Programski direktor Pro Plusa Branko Čakarmiš je o seriji povedal: "Izjemen uspeh serije Gorski zdravnik in priljubljenost glavnega igralca Hansa Sigla na Pop TV kažeta, da poznamo naše gledalce in izbiramo vsebine, ki so jim pisane na kožo. Izjemno sem vesel, da se je Hans Sigl na povabilo Pop TV odzval tako pozitivno in da bomo lahko našim gledalcem podarili to nepozabno doživetje."

Za to so se odločili, je še pojasnil Branko, ker je na Pop TV prišlo ogromno pisem z željo, da bi privlačnega tirolskega zdravnika radi spoznali v živo in na olajšanje televizijske hiše je Hans z veseljem privolil. "Res se zelo veselim svojega prvega obiska Slovenije. Slišal sem že veliko o slikoviti pokrajini in čudovitih ljudeh v Sloveniji. Povedali so mi, da je med gledalci Pop TV ogromno oboževalcev serije Gorski zdravnik. Lahko jim razkrijem, da bo 10. sezona serije odlična in najbolj napeta do zdaj."

Hans pa na obisk ne bo prišel sam, ampak v spremstvu svoje žene Susanne. Srečali ga boste lahko v četrtek, 16. marca, v Mercatorju Šiška v Ljubljani, kjer bo pozdravil oboževalce serije Gorski zdravnik. Obiska na  sončni strani Alp se izredno veseli, veseli pa smo tudi oboževalci, ki bomo lahko ustvarili nepozabne spomine na srečanju z zvezdnikom ene bolj uspešnih serij.

Novo na Metroplay: David Amaro o spreminjanju skozi leta in trenutkih, ki mu pomenijo največ | Ob skodelici kave