Zvezdnica preživlja najtežje trenutke v življenju

Zvezdnica preživlja najtežje trenutke v življenju (foto: Profimedia) Profimedia
18. 10. 2018

 John W. Bullock, oče znamenite hollywoodske igralke Sandre Bullock, je umrl v 93. letu starosti. 

Zadnjih nekaj tednov je bilo za slavno igralko Sandro Bullock izjemno težkih. Oskarjevka se je prvič po smrti očeta pojavila v javnosti na proslavi Elle žensk. Tja je prišla, da bi podprla svojo kolegico Sarah Paulson.

"Morala bi napisati čudovit govor o tem, kaj vse mi je pri Sarah všeč." Tako je začela svoj nagovor in nadaljevala: "Za mano je nekaj obupnih tednov. Umrl mi je oče, pa tudi oba psa."

Kot je poročal časopis Us Weekly, je Sandrin fant, fotograf Bryan Randall, svetu razkril novico o smrti njenega očeta preko svojega Instagram profila. Ni pa jasno, kako sta umrla psa Ruby in Poppy, ki sta ju posvojila iz zavetišča.

Sandra je v svojem nagovoru še omenila, da je pred kratkim prebrala članek o tem, da je najboljša stvar, ki jo ženska lahko naredi zase ta, da ohranja dobre odnose s prijateljicami. Sicer pa igralka skrbno skriva svojo zasebnost in prosti čas najraje preživlja daleč stran od budnega očesa javnosti, v družbi fanta in otrok - Louis ima osem let, Laila pa jih šteje šest.

Priporočamo