Zvezdnica, ki je na večerji pri francoskem predsedniku zasenčila Micka Jaggerja in Hugha Granta

24. 9. 2023
Deli
Zvezdnica, ki je na večerji pri francoskem predsedniku zasenčila Micka Jaggerja in Hugha Granta (foto: Profimedia)
Profimedia

V Francijo sta na uradni obisk pripotovala angleški kralj Karl III. in njegova soproga Camilla. Ob tej priložnosti je francoski predsednik Emanuel Macron s soprogo Brigitte priredil slavnostno večerjo, na katero so povabili mnoge zvezdnike. 

Ena od teh je bila tudi hčerka pokojne Jane Birkin, ki je s svojo eleganco zasenčila vse, tudi Micka Jaggerja (80) in igralca Hugha Granta (63). Slavna režiserka Charlotte Gainsbourg (52) se je pojavila v elegantni črni obleki z ogromnim razporkom. Na rdeči preprogi je tako razgalila svoje dolge vitke noge in njen prihod res ne bi mogel biti bolj vpadljiv.  

Kate Middleton je nosila kroj hlač, ki noro podaljša noge in doda pridih elegance
Profimedia

Na gala večerji sta bila tudi legendarni roker Mick Jagger  (80) in njegova soproga Melanie Hamrick (36), ki je nosila obleko z "odrezanimi" rokavi, podobno tistim, ki jih je rada nosila nekdanja prva dama ZDA Melania Trump.  

Profimedia

Zelo elegantno sta bila videti Hugh Grant (63) in njegova žena Anna Elizabeth Eberstein (43), ki je črno obleko kombinirala z masivnim nakitom iz perl. Seveda pa moramo pokazati tudi, kako so bili oblečeni gostitelji. Kralj Karel III. in Macron pač klasično v črni obleki, njuni soprogi pa v temno modrih večernih oblekah. Camilla si je omislila Dior kreacijo.

Profimedia

BONUS VIDEO: Jani Brajkovič iskreno o zlorabi športa in bulimiji. 

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan