Zvezdnice, ki bi za lepoto naredile vse

4. 5. 2012 | Vir: Story
Deli

Nenavadni lepotni triki zvezdnic, ki bi za lepoto naredile marsikaj.

Snooki

Ena izmed bolj neumnih zvezdnic je zagotovo Snooki iz resničnostnega šova Jersey Shore, čeprav je s to 'bebavostjo' zaslužila veliko denarja. Poleg tega da je na njej vse bizarno, je tako tudi z njenimi lepotnimi tretmaji, s katerimi skrbi za svoj videz. Priznala je, da si na obraz daje pesek za mačje stranišče. ''Če želite dober piling, je pesek za mačje stranišče najboljša izbira. Seveda mora biti pesek še neuporabljen,'' dodaja. Predstavljamo si, da je sama prvič uporabila že porabljenega ...

Catherine Zeta-Jones

"Kot balzam za lase uporabljam mešanico medu in piva,'' pravi oskarjevka. ''Težava je le v tem, da potem še nekaj dni smrdim kot pivski sod. A ker je metoda za lase zelo dobra, jo pač uporabljam,'' se ne da motiti.

Kate Walsh

No, nekatere gredo res v skrajnosti, na primer Kate Walsh. Uporablja namreč emujevo olje, ki je narejeno iz maščobe te avstralske živali. ''Je odlično za kožo, vlažilno in zelo zdravo,'' zatrjuje zvezdnica.

Claudia Schiffer

Kakšno skrivnost ima ta nemška lepotica? Claudia pravi, da za lepši videz ustnic uporablja želatino v prahu z okusom češnje. ''Z njo poskrbiš za odličen na­ravni odtenek ustnic,'' pravi vizažistka Joanna Schlip, ki je pogosto sodelovala s Claudio.

Mariah Carey

Razvpita pevka ima rada našobljene ustnice, zaradi česar uporablja povsem naravno metodo z izvlečkom minta, ki ga zmeša v bleščilo. Pravi, da je to najboljši način za lepe ustnice.

Liv Tyler

Lepa igralka Liv Tyler je odkrila, da se je najboljših lepotnih trikov naučila od babice. Zatrjuje, da ima lepo kožo na obrazu zaradi kumaričnega soka. ''Babica je dejala, da moram vedno lepo dišati in skrbeti za svoj videz.'' Očitno njen oče Steven prav tako skrbi zase, saj si z Liv dostikrat delita kreme.