Zvezdnice, ki nimajo sreče v ljubezni

Jennifer Aniston (foto: Profimedia.si) Profimedia.si
Vir: Story
3. 10. 2011

So živi dokaz, da denar ne prinese sreče. Govorimo o super slavnih in oboževanih damah iz Hollywooda, ki na leto zaslužijo več deset milijonov ameriških dolarjev, a so imele v svojem življenju srce zlomljeno večkrat kot večina povprečnih Zemljank. No, a one se še vedno smehljajo in tiho trpijo.

Jennifer Aniston

Ko se je ljubka Jen leta 2000 poročila z Bradom Pittom, se je zdelo, da ima vso srečo na tem svetu. A pet let pozneje je Brad odkorakal z bolj seksi in divjo soigralko Angelino Jolie. Potem se je začela ljubezenska kalvarija uboge ameriške ljubljenke - hodila je z igralcem Vincem Vaughanom, britanskim manekenom Paulom Sculforjem in pevcem Johnom Mayerjem. No, Brad medtem uživa v zakonu z Angelino in vzgaja šest otrok.

Cameron Diaz

Cameron ima za seboj že lepo število dolgotrajnih razmerij, a še vedno ni našla moškega, s katerim bi si želela postarati. Tri leta se je ljubila z Mattom Dillnom, nato je štiri leta z roko v roki pohajkovala z Jaredom Letom, potem je tukaj še triletno razmerje z Justinom Timberlakom. Cameron si je po Justinu vzela štiriletni odmor od moških, trenutno pa je v razmerju z igralcem bejzbola Alexom Rodruigezem.

Kate Winslet

Kate je bila stara komaj 16 let, ko je pustila šolo in jo popihala z 28-letnim igralcem Stephenom Tredrejem. Pet let pozneje je Stephen umrl zaradi kostnega raka. Potem se je leta 1998 poročila z režiserjem Jimom Threapletonom, a sta se leta 2001 že ločila. In nato jo je leta 2003 v zakon
zvabil še en režiser Sam Mendes. Ločila sta se lani. Trenutno Kate hodi na zmenke s postavnim britanskim manekenom.

Drew Barrymore

Drew se je prvič zaročila že pri 16 letih, a je zaroko nekaj mesecev pozneje preklicala. Pozneje se je Drew poročila dvakrat, a obakrat neuspešno, prvi zakon je razdrla že mesec dni po poroki, v drugem pa je zdržala celih pet mesecev. In še vedno išče ...

Sandra Bullock

Sandra ima na seznamu svojih bivših kar lepo število zvezdnikov: Matthew McConaughey, Tate Donovan in Ryan Gosling, poročila pa se je z mehanikom Jessejem Jamesom. Lani je bila Sandra povsem strta, saj jo je Jesse prav poniževalno varal s paleto različnih žensk. Ločena Sandra zdaj uživa kot mati samohranilka sinu Louisu.

Courteney Cox

Courteney je bila v mlajših letih povsem mahnjena na rokerje in glasbenike, občasno jo je zamikal še kakšen igralec, nato pa ji je srce končno ukradel soigralec iz filma Krik David Arquette. Poročila sta se leta 1999, postala starša in 5 let pozneje tudi ločenca. Par se je razšel zaradi zelo glasnih govoric o Davidovih ljubezenskih aferah.

Elizabeth Hurley

Elizabeth je bila povsem iz sebe, ko so njenega dolgoletnega fanta Hugha Granta leta 1995 ujela s prostitutko, a je vseeno z njim ostala še naslednjih pet let. Razšla sta se leta 2000, Elizabeth je nato rodila sina bogatašu Stevu Bingu ter čez nekaj let z razkošno poroko skočila v zakon z indijskim miljarderjem Arunom Nayarjem. Zakon je trajal tri leta. Liz je trenutno v zvezi s Shanom Warnejem, ki je nor na puder in moška ličila.

Halle Berry

Halle je bila dvakrat poročena in v enem od zakonov je bila tudi žrtev domačega nasilja. Po ločitvi od svojega drugega moža Erica Beneta se je zaljubila v manekena Gabriela Aubryja, s katerim ima tudi hčerko Nahlo. No, lani je lepotec odšel, Halle pa je ostala sama z zlomljenim srcem.

Eva Longoria

Ja, tudi zvezdnica serije Razočarane gospodinje je bila v resnici razočarana. Prvi zakon z igralcem Tylerjem Christopherjem je trajal dve leti, drugi s košarkarjem Tonyjem Parkerjem pa tri. Oba je zapustila, ker sta jo varala. Eva je po ločitvi od Tonyja priznala, da je njeno srce povsem zlomljeno.

Madonna

Je živa ikona, super zvezdnica, a v ljubezni nikakor ne najde sreče. Iskala jo je z igralcem Seanom Pennom, prezgodaj umrlim Johnom F. Kennedyjem mlajšim, Warrenom Beattyjem, Antoniom Banderasom, Lennyjem Kravitzom, Willemom Dafoejem in Dennisom Rodmanom. Najdlje je zdržala v zakonu z angleškim režiserjem Guyem Ritchiejem, ki trenutno uživa v ljubezni s seksi mlado britansko manekenko.

Uma Thurman

Uma se je leta 1990 poročila z igralcem Garyjem Oldmanom, dve leti pozneje sta bila že ločena. Drugič je dahnila da še enemu igralcu, Ethanu Hawku, s katerim ima tudi dva otroka. Uma je pozneje povedala, da ji je bil Ethan večkrat nezvest. Nato se je lepa igralka zaljubila v hotelirja Arpada Bussina, a je tudi to razmerje po dveh letih prekinila.

Nova Story že v prodaji

Story