Zvezdnice, ki prisegajo na naravni videz: Sharon, Michelle, Salma in Penelope

12. 12. 2019

Nobena skrivnost ni, da hollywoodske igralke rade posegajo po lepotni kirurgiji, ko je treba prikriti znake staranja. A ne vse.

Nekatere starejše igralke so sprejele vse "pomanjkljivosti", ki jih prinaša zob časa. Marsikatera je tudi pikro pripomnila, da v določenih letih začnejo dobivati ponudbe za vloge stark, ki čepijo za domačim ognjiščem, čeprav jim sicer niti na pamet ne pade, da bi to počele tudi v svojem vsakdanjem življenju. So še kako aktivne in ustvarjalne, ukvarjajo se z družbenimi težavami, zato jih zmoti, ko jih filmska industrija, h kateri so s svojim delom močno pripomogle, začne počasi izločati iz zvezdniške A-lige z (za njih) neustreznimi ponudbami za vloge.

Zato ne čudi dejstvo, da si veliko igralk na vse pretege skuša pomladiti obraz in telo. Med njimi pa je čedalje več takih, ki so se odpovedale lepotnim popravkom in to tudi s ponosom povedo.

Še vedno so lepe, prav take, kot so. To je sporočilo, ki ga s svojim vzorom predajajo naprej. Med njimi je 61-letna Michelle Pfeiffer, ki je na svojem Instagram profilu pred kratkim delila sliko brez make-upa. Številni oboževalci so jo zasuli s pozitivnimi komentarji in komplimenti.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Excited to see my family for Thanksgiving, but will miss my Montreal crew 💙

A post shared by Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on

Tudi druge igralke se rade pokažejo brez šminke in tako oboževalcem sporočajo, da je staranje lahko lepo ter da gre za normalen življenjski proces. S tem jasno sporočajo, da se ženske po 40. letu nimajo česa sramovati - kar je še kako res! Tudi primer Salme Hayek in Penelope Cruz jasno priča o tem dejstvu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good #friends are forever Los buenos #amigos son para siempre. #spain #mexico #penelopecruz

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek) on

Vsaka gubica in pega je samo opomnik na minule izkušnje, zaradi katerih smo takšni, kot smo. S tem se globoko strinja zvezdnica Sharon Stone, ki prav tako nima nobenih težav s fotografiranjem brez šminke.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday Joe Stone! 🎂 #JoeStone

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Sharon več morda ne bo dobila vloge zapeljive fatalke, a jasno sporoča, da se pri svojih 61 letih počuti več kot odlično.  Skrbi za svoje telo in dobro počutje, kar se odraža na njenem obrazu, ki kar žari od sreče. V življenju ji ni bilo posuto z rožicami, doživela je številne preizkušnje, a zdaj ... Velja za pravo zmagovalko. Kar so ji jasno dali do znanja njeni sledilci in oboževalci. Morda bo trend slikanja brez šminke še koga vzpodbudil k razmisleku o smiselnosti lepotnih popravkov, uporabe polnil, botoksa ...

Priporočamo