Zvezdnice, ki so se poročile z milijarderji

16. 2. 2019 | Vir: Lady
Deli
Zvezdnice, ki so se poročile z milijarderji (foto: Profimedia)
Profimedia

Pravijo, da denar privablja denar, in marsikdaj je res tako. 

Pa poglejmo, katere zvezdnice so ujele milijarderje. No, vmes se najde tudi kakšen moški, ki se je poročil z milijarderko …

Janet Jackson

Slavna pevka Janet Jackson (52 let) se je poročila trikrat. Njen tretji soprog je bil milijarder Wissam Al Mana, s katerim sta usodni dan dahnila leta 2012. Zakon s poslovnežem iz Katarja se žal ni obdržal in leta 2015 sta se ločila. V zakonu se jima je rodil sin, ki sta ga poimenovala Eissa. Poslovnež naj bi bil imel več kot milijardo dolarjev premoženja.

Miranda Kerr

Nekdanja žena igralca Orlanda Blooma (42 let) Miranda Kerr (35 let) očitno res zna izbirati soproge, saj gre od bogatega k še bogatejšemu. Leta 2017 je dahnila usodni da Evanu Spieglu (28 let), ki je bolj znan kot ustanovitelj Snapchata, njegovo bogastvo pa ocenjujejo na 3,4 milijarde dolarjev.

Salma Hayek

Ena najbolj znanih igralk Salma Hayek (52 let) se je leta 2009 poročila s poslovnežem Francoisom-Henrijem Pinaultom. Njegova družina je ena najbogatejših v Franciji, samo Francois naj bi imel sedem milijard dolarjev bogastva.

Elle MacPherson

Supermodel Elle MacPherson (54 let) se je drugič poročila z nepremičninskim mogotcem Jefferyjem Sofferjem. Pisalo se je leto 2013, samo dve leti pozneje pa je vstopil v klub milijarderjev.

Holly Valance

Igralka Holly Valance je od leta 2012 poročena z Nickom Candyjem. Skupaj z bratom je Nick nepremičninski mogotec in po zadnjih podatkih naj bi imel več kot milijardo dolarjev premoženja.

Stephanie Seymour

Igralka Stephanie Seymour (50 let) je imela kar nekaj zvez, tudi tisto z Axlom Rosom, preden se je leta 1995 poročila s Petrom M. Brantom (71 let). Poslovnež, zbiralec umetnin in filantrop ima veliko bogastvo, ki ga ocenjujejo na 2,7 milijarde dolarjev.

Alvaro de Miranda Neto

V tej zgodbi so vloge nekoliko zamenjane. Znani jahalec in dobitnik olimpijske medalje Alvaro de Miranda Neto (45 let) se je leta 2005 poročil z milijarderko Athino Onassis (34 let). Vnukinja slavnega ladjarja Aristotela Onassisa naj bi imela bogastvo, vredno več kot milijardo dolarjev. Njun zakon pa je pred dvema letoma razpadel.

Jerry Hall

Manekenka Jerry Hall (62 let), nekdanja soproga Micka Jaggerja, ki je eden najbogatejših glasbenikov na svetu, se je poročila z medijskim mogotcem Rupertom Murdochom (87 let), ki ima kar 19,3 milijona dolarjev.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk