Kdo so zvezdnice, ki uživajo samsko življenje? Preverite!

Kdo so zvezdnice, ki uživajo samsko življenje? Preverite! (foto: Foto: Profimedia) Foto: Profimedia
Vir: Story
19. 9. 2020

Veliko pozornosti namenjamo zvezdniškim parom, pogosto pa pozabimo, da nas tudi vztrajno samske zvezdnice lahko naučijo pomembne lekcije o tem, kako se moramo najprej naučiti uživati sami s sabo.

Emma Watson

Prisrčna Hermiona iz filmske uprizoritve knjižne uspešnice Harry Potter je danes 30-letna lepotica, ki je lansko jesen, ko so jo ob približevanju okroglega rojstnega dne (slavila je potem letos aprila) neprestano napadali z vprašanji o ustvarjanju družine, v intervjuju za revijo Vogue povedala: “Dolgo sem potrebovala, preden sem ugotovila, da sem zelo srečna, če sem samska. Temu rečem, da sem sama sebi partnerica.” Termin 'self-partnered', ki ga je Emma uporabila, je postal viralen, Emma, ki je nekoč bila prepričana, da srečni samski ljudje ne obstajajo, pa danes dokazuje, da to vsekakor ne drži.

Jennifer Aniston

Dvakrat poročena, dvakrat ločena. Pet let je bila v zakonski zvezi z Bradom Pittom (ob skorajšnjem začetku snemanja skupnega filma Fast Times seveda spet vsi računajo na nove iskrice) in dve leti v zakonski zvezi z Justinom Therouxom. In ravno v času te druge zveze je Huffington Post objavil njen osebni esej, v katerem je Jennifer zapisala: “Vsi smo popolni - s partnerjem ali brez njega, z otroki ali brez njih.” V zapisu je še dodala: “Sami se moramo odločiti, kaj je pri nas lepega. Ta odločitev je samo naša.” Danes je Jennifer Aniston srečno samska že skoraj štiri leta, bomo pa seveda videli, ali bo to še držalo po koncu snemanja filma Fast Times.

Emilia Clarke

Že leta 2014 so tabloidi radovedno spraševali zvezdnico serije Igra prestolov o njenem romantičnem življenju. Ker je bila na snemanjih obkrožena s postavnimi mladeniči, jih je seveda zanimalo, ali se s kom videva. Za E! News je takrat povedala, da … z nikomer! “In to mi je okej. Trenutno še ugotavljam veliko stvari. Mislim, da je v ženski naravi, da za nekoga skrbimo. Včasih za ceno samih sebe.”

Halle Berry

54-letna igralka je bila trikrat poročena, nazadnje s francoskim igralcem Olivierjem Martinezom od leta 2013 do 2016. Halle preprosto ne potrebuje partnerja, da živi izpopolnjeno in srečno življenje. Kot so nekoč zapisali v reviji Glamour, je njena filozofija nadvse preprosta. “Moški je zame kot češnjica na piti. Ampak jaz sem pita in moja pita je dobra tudi sama. Tudi, če na njej ni češnjice.”

Charlize Theron

Ena najbolj zaželenih igralk je vsekakor 45-letna južnoafriška lepotica, ki smo jo nazadnje gledali v Netflixovem hitu Old Guard, kmalu pa se bo ponovno pretepala v akcijskem spektaklu Atomska blondinka 2. Charlize je sama razdrla tri opaznejša razmerja, v katerih je bila, odkar je na sceni, lani pa je za revijo Glamour povedala: “Že lep čas nisem bila v razmerju. Nikoli se tudi nisem želela poročiti. In s tem mi ni težko živeti, ker je to moja notranja resnica. Odkrivam pa, da se veliko ljudi temu čudi, sploh ženske.”

January Jones

Danes 42-letna January Jones se je med vrhunske zvezdnice zavihtela z nastopom v seriji Mad Men. Leta 2017 je za Red Magazine povedala: “Si želim partnerja? Morda. Ampak nisem nesrečna ali osamljena. Moral bi biti nekdo tako izjemen, da bi želela zanj najti prostor v mojem življenju. Nekdo, ki bi prispeval k moji sreči, in ne od nje odvzemal.”

Diane Keaton

Vedno nasmejana hollywoodska legenda, danes 74-letna Diane Keaton, je pred časom za The Independent navdušeno rekla: “Mit o nesrečni neporočeni stari ženski je sranje.” Seveda je svojo ugotovitev tudi primerno obrazložila: “Ko sem bil mlada, sem iskreno verjela, da bom na neki smešni način našla osebo, s katero bom potem živela, dokler ne bom umrla. Zdaj pa mislim, da moje življenje ni nič slabše zato, ker nisem poročena.”

Drew Barrymore

Drew je bila poročena trikrat, nazadnje z igralcem Willom Kopelmanom, s katerim ima tudi dva otroka. A Drew ne vztraja pri ideji, da je srečno življenje lahko samo v dvoje. “Ali ni ironično, da drvimo skozi našo samsko fazo, kot da je to nekakšna bolezen, ki se jo moramo rešiti ali jo premagati. V resnici pa je tako, da boš nekega dne preprosto spoznal nekoga in ne boš več samski. In ko ne boš več samski, morda ne boš več samski za vselej. Zakaj nam potemtakem nihče ne pove, kako pomembno je uživati v tem, da si samski, ko si samski?”

Napisal: Darjo Hrib, Fotografije: Profimedia

Nova Story že v prodaji

Story