O zvezdnicah, ki jih sprošča pletenje!

O zvezdnicah, ki jih sprošča pletenje! (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
7. 1. 2018

Zvezde dolgčas preganjajo različno – nekatere s prijateljicami na kavici, druge ob televiziji, tretje pa kar s pletilkami v roki, saj pravijo, da jih to sprošča. Številne od njih pa so s pletilkami celo tako zelo spretne, da svoje stvaritve tudi nosijo.

Ena tistih, ki ji gre pletenje izjemno dobro od rok, je igralka Katherine Heigl, ki o svojih pletilskih podvigih piše na svojem blogu Those Heavenly Days. Strast do pletenja je tudi že prenesla na svoji deklici Nancy in Adalaide, ki se ji pogosto pridružita pri ustvarjanju.

Če za koga, potem za pevko in igralko Demi Lovato nikoli ne bi rekli, da je spretna s pletilkami, a je, in to še kako. Lepotička plete vsak prost trenutek, saj se ji zdi pletenje prijetna in produktivna sprostitev. Kot kaže, pa ji gre najbolje od rok pletenje šalov.

Dolgčas preganjajo s pletenjem

Slavna igralka Uma Thurman pravi, da je s pletenjem popolnoma obsedena, zato ima volno in pletilke vedno s seboj. Ker ji gre pletenje tako dobro od rok, so tudi njene omare polne pletenin, ki jih je ustvarila sama. Pohvalno, kajne?

Dolgčas preganjajo s pletenjem

Igralka Kate Hudson ima veliko prostočasnih dejavnosti, med katerimi je tudi pletenje, ki ji gre celo tako dobro od rok, da ne plete le kapic in šalov, temveč tudi puloverje. Nekaj teh toplih oblačil je do zdaj že podarila svojim bližnjim, ki jih z veseljem nosijo, saj so modna in udobna.

Dolgčas preganjajo s pletenjem

S pletenjem dolgčas preganja tudi Amanda Seyfried, ki pravi, da je vrtenje pletilk njena terapija. Morda tudi zato za pletenje izkoristi vsak prost trenutek na snemanjih, včasih pa plete tudi med vadbo na eliptičnih napravah.

Dolgčas preganjajo s pletenjem

Model in manekenka Cara Delevigne je res dekle s tisoč talenti. Poleg poziranja, igre in prepevanja namreč obvlada tudi pletenje, s katerim se je nekoč zabavala, ko je čakala, da je stopila na modno pisto. Danes pa za pletilke poprime v prostih trenutkih na snemanjih, saj jo tovrstno ustvarjanje sprošča.

Foto: Profimedia

Priporočamo