Zvezdnik legendarnih Prijateljev postal abrahamovec

Zvezdnik legendarnih Prijateljev postal abrahamovec (foto: Profimedia) Profimedia
20. 8. 2019

Matthew Perry je dopolnil pol stoletja. Ljubitelji serije Prijatelji se ga dobro spomnijo v vlogi Chandlerja Binga in njegove zveze z Monico.

Serija, v kateri je bil Matthew eden od glavnih igralcev, se še prikazuje po celem svetu, čeprav je od njenega snemanja minilo 20 let. Danes je Matthew dopolnil 50 let.

A zdi se, da so njegovi dnevi slave minili. Slava, ki jo je požel s Prijatelji, je zbledela, paparaci pa ga še precej pogosto ujamejo v objektiv. Po ulicah se sprehaja sam in videti je, da ni v najboljši formi. To gre pripisati zdravstvenim težava, ki so ga pestile. Lani je končal na nujni operaciji debelega črevesa. Zdravniki so ga pravočasno operirali, saj bi lahko dobil sepso.

Matthewu slava ni prinesla samo priljubljenosti, ampak tudi težave, saj očitno ni zmogel predelati vsega, kar se mu je dogajalo. Nekajkrat je bil na zdravljenju zaradi alkoholizma, pa tudi njegova igralska kariera je šla navzdol. Zadnji film je posnel pred desetimi leti, pojavil se je v TV-serijah, nastopal pa je tudi v reklamah. Od leta 2017 se ni pojavil na malih zaslonih.

Priporočamo