Zvezdnik neprepoznaven, oboževalci pa so zaskrbljeni: Videti je slabo in zanemarjeno

5. 11. 2019
Deli
Zvezdnik neprepoznaven, oboževalci pa so zaskrbljeni: Videti je slabo in zanemarjeno (foto: Profimedia)
Profimedia

Slavnega igralca Liama Neesona na letališču v New Yorku ni prepoznal skorajda nihče. Zaradi njegovega videza je začelo skrbeti številne oboževalce, saj so se začele pojavljati govorice, da se je spet vdal slabim razvadam.

Zaraščen obraz, neurejeni lasje, zamišljen pogled za dioptrijskimi očali ... Le rekdo kdo je ugotovil, da gre za 67-letnega igralca, saj je bil videti zelo postaran.

Liam Neeson

Liam se je v začetku leta znašel sredi škandala, saj so mu zaradi rasističnega izpada prepovedali prihod na premiero njegovega filma. Oboževalce je šokiral z izjavo, da se je pred desetimi leti hotel maščevati zločincu temnejše polti, ki je posilil njemu ljubo osebo.

Igralec je zatrdil, da ni rasist, a se ni opravičil zaradi svojih besed. Poleg tega mu je letos umrl nečak - to se je zgodilo pet let po padcu, v katerem si je hudo poškodoval glavo. Pred desetimi leti je Liam ostal brez soproge, ki jo je oboževal (spomnimo: igralka Natasha Richardson je nastradala po padcu na smučišču).

Po ženini smrti se je Liam posvetil delu in sinovom, a žal je uteho iskal tudi v alkoholu, ki mu je sicer ubežal. A zaradi njegovih najnovejših fotografij se oboževalci bojijo, da se je morda spet vdal starim razvadam.