Zvezdnik serij Alan Thicke se je poslovil za vedno

Zvezdnik serij Alan Thicke se je poslovil za vedno (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Nova
31. 12. 2016

Minuli teden nas je šokirala novica, da je umrl kanadski igralec Alan Thicke, ki je blestel v številnih serijah, znan pa je bil tudi kot oče priljubljenega glasbenika Robina Thicka. Za 69-letnega zvezdnika je bil usoden srčni infarkt.

Kanadski igralec, skladatelj in televizijski voditelj Alan Thicke, znan predvsem po vlogi dr. Jasona Seaverja v družinski humoristični seriji Growing Pains, je minuli torek okoli enajstih dopoldne, med igranjem hokeja s svojim 19-letnim sinom Carterjem, začutil bolečine v prsih. Potem ko je bruhal in omedlel, so ga z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico Providence Saint Joseph's Medical Center v bližini Los Angelesa, kjer pa mu žal niso mogli več pomagati. Umrl je za posledicami srčnega infarkta.

Alan Thicke, ki se je kot Alan Willis Jeffrey rodil 1. marca 1947 v mestecu Kirkland Lake v kanadski provinci Ontario, je v svoji 40-letni karieri blestel v številnih televizijskih šovih. Proslavil se je z že omenjeno serijo Growing Pains, ki so jo predvajali med letoma 1985 in 1992, gledali pa smo ga lahko tudi v nekaterih kultnih serijah, kot sta Družina za umret in Kako sem spoznal vajino mamo. Nazadnje je nastopal v Netflixovi seriji Fuller House, novi verziji nekdaj izredno priljubljene humoristične serije Full House (Polna hiša). Do oltarja se je sprehodil trikrat. V prvem zakonu z igralko Glorio Loring, ki je trajal med letoma 1970 in 1984, je dobil dva sinova, Brennana in Robina, danes 39-letnega glasbenika in glasbenega producenta. Drugič je večno zvestobo obljubil manekenki Gini Tolleson, s katero je po zakonskih vodah plul med letoma 1994 in 1999 in s katero ima omenjenega sina Carterja, od leta 2005 pa je bil poročen z igralko in nekdanjim modelom Tanyo Callau, ki je le dva dni pred njegovo smrtjo na Instagramu objavila njuno skupno fotografijo, na kateri presrečna sedita v avtu. Žalost ob Alanovi smrti so na družabnih omrežjih izrazili številni zvezdniki, med njimi Candace Cameron Bure, Lori Loughlin in Dave Coulier, s katerimi je nastopal v seriji Fuller House, Ellen DeGeneres, Larry King, Alyssa Milano, Olivia Munn, Ian Ziering in William Shatner.

TIM JERAS

Priporočamo