Zvezdniki igrajo po svojih pravilih, sploh pri intimnejših plateh življenja

Tom v lepi družbi, z igralkama Annabelle Wallis in Sofio Boutella. (foto: Foto: Profimedia Profimedia, Avalon Editorial) Foto: Profimedia Profimedia, Avalon Editorial
Vir: Story
24. 8. 2019

Ker so zvezdniki ves čas na očeh javnosti, včasih pomislimo, da morajo že zato vse početi po pravilih. A kot pričajo zgodbe iz nedavne preteklosti, nekateri nimajo težav prestopiti meje običajnega.

Donald Trump je od izbrank želel, da se testirajo na HIV

Na začetku devetdesetih let prejšnjega stoletja je medicina končno razkrila, kako deluje okužba z virusom HIV, kar je rešilo številna življenja. Kljub temu je AIDS ostal zastrašujoča bolezen, pred katero pa je imel takrat sveže ločeni Donald Trump zelo svojevrstno zaščito. Kot je leta 1991 povedal v intervjuju za časnik New York Newsday, je od vsakega dekleta, ki si je zaželela malce akcije s sveže ločenim milijonarjem, zahteval, da opravi testiranje na okužbo s HIV pri njegovem osebnem zdravniku. “Smo v enem najslabših obdobij za zmenke v zgodovini,” je v intervjuju dejal takrat 45-letni Trump. “To je eden od načinov, kako si lahko previden. Je veliko drugih načinov. Jaz pravim, da naj človek izbere vse možne načine in jih potem še podvoji, ker je treba biti zaščiten.” V času intervjuja je bil Trump sicer na začetku roman­tične naveze z italijansko manekenko Carlo Bruni, za katero je dejal, da je “super, a iskanje tiste prave ženske bo še dolgo in težavno”. Slovenko Melanijo je spoznal leta 1998.

Charlie Sheen in njegovi boginji

Leta 2011 je Charlie Sheen polnil medijske vsebine z nenavadno zgodbo o dveh dekletih, ki sta živeli v njegovi hiši in mu pomagali skrbeti za njegove tri sinove. To sta bili bikini fotomodel Natty in nekdanja porno igralka Rach. Skupaj so se večkrat pojavili v javnosti, Charlie pa je dekleti naslavljal kot 'boginji'. V intervjuju s Howardom Sternom je povedal, da dekleti spita v ločenih posteljah v isti sobi, on pa se vsako noč odloči, pri kateri od deklet bo spal. “Ne spimo vsi trije skupaj, saj nismo stari sedem let. Oni dve spita vsaka v svoji postelji, jaz pa moram vsako noč izbirati, h kateri se stisnem.” Kasneje se je izvedelo, da ti dekleti nista bili edini njegovi 'boginji', izbiral pa jih je z gledanjem vročih videoposnetkov, v katerih so nastopale.

Drake ima najraje sebe

Bivše dekle uspešnega kanadskega raperja Aubreyja Grahama, ki se pod svoje glasbene izdelke podpisuje kot Drake, je razkrila, da njegove posteljne sposobnosti niso ravno impresivne in da obenem med seksom raje kot partnerico opazuje sebe.

Domnevne avdicije za dekle Toma Cruisa

Tom Cruise niti ne skriva, da je posebnež. Zato naj bi najvišji mojstri scientologije izbrali prav poseben postopek, s katerim so mu menda želeli najti pravo izbranko – imeli naj bi avdicije. Govorice, ki so jih mnogi označili za teorijo zarote, so dobile malce več verodostojnosti leta 2016, ko je igralka in nekdanja scientologinja Cathy Schenkelberg trdila, da je bila tudi sama udeležena na teh avdicijah. Na koncu sicer ni bila izbrana. Morda zato, ker je bila takrat prepričana, da se poteguje za vlogo v videu za domači trening, ne pa za vlogo v Cruisovi spalnici, morda pa zato, ker je Cruisa javno oklicala za 'narcisoidnega pamža'. Njeno zgodbo so izpodbijali z dejstvom, da je Cruise takrat že imel resno zvezo z igralko Nazanin Boniadi, a kaj, ko je kas­neje Leah Remini, igralka iz serije The King of Queens, znana tudi po razkrivanju ozadja scientologije, povedala, da je bila Boniadi pravzaprav prvi neuspeli poskus, da najamejo dekle za Toma Cruisa. A ker tu lahko verjamemo eni ali drugi strani, bo to verjetno za vselej ostala le zabavna teorija zarote.

Mladenka v objemu Jerryja Seinfelda

Na začetku devetdesetih je bil Jerry Seinfeld na vrhuncu svojega ustvarjalnega zagona. Bil je zvezdnik ene najbolj priljubljenih televizijskih serij in obenem sprejet med najboljše komike v Ameriki. Se je pa leta 1993 v medijih pojavil v precej kočljivem položaju, ko je pri takrat 39 letih starosti začel hoditi na zmenke s 17-letno Shoshanno Lonstein, dijakinjo prestižne šole Nightingale-Bamford. Spoznal jo je v parku v New Yorku. Čeprav so mediji stkali veliko zgodb in z njimi opravičevali Seinfeldovo odločitev, da se romantično zaplete z osebo, ki uradno še ni polnoletna, je Seinfeld kasneje v intervjuju Howardu Sternu povedal, da dejansko sploh ni vedel, kako mlada je v resnici Shoshanna. Ko je dopolnila 18 let, je Seinfeld dopolnil svoje izjave: »Nisem idiot. Shoshanna je oseba, ne letnica rojstva. Je izjemno pametna. Je duhovita, bistra, zelo pozorna. Preprosto se ujemava.« Njuna romantična pot se je končala na začetku leta 1997, ko je Shoshanna končala študij na univerzi UCLA in se vrnila v New York, Seinfeld pa je ostal v Los Angelesu.

Nova Story že v prodaji

Story