Zvezdniki in družabna omrežja: Nekateri prisegajo na "staro šolo"

Zvezdniki in družabna omrežja: Nekateri prisegajo na "staro šolo" (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
10. 2. 2018

Čeprav bi mislili, da so zvezdniki tisti, ki ne morejo brez družabnih omrežij, ste se zmotili. Veliko znanih obrazov tovrstna omrežja sovraži in se jim v velikem loku tudi izogiba.

Igralka Jennifer Aniston pravi, da je nekaj časa imela odprt profil svojega podjetja Living Proof, a je bila zaradi tega zelo živčna. Svojega zasebnega profila pa ni imela nikoli. Želi živeti mirno življenje, kolikor se le da, trenutno pa ima ljubezenske težave, saj se šušlja, da naj bi bil zakon z Justinom Therouxom v krizi. Skupaj sta od 2011, poročila pa sta se pred dvema letoma.

Igralka Keira Knightley ni privrženka interneta in družabnih omrežij. Ko je želela poskusiti, je za 12 ur odprla profil na Twitterju. Dejala je, da je imela občutek, kot da je v šoli in se nihče ne želi z njo igrati, ker ni dovolj priljubljena. Igralka je imela težave z obsedenim oboževalcem, zato je svoj dom spremenila v trdnjavo. Tudi zaradi tega ne želi objavljati trenutkov iz zasebnega življenja.

Prisegajo na staro šolo

Eden izmed zvezdnikov, ki niso na družabnih omrežjih, je igralec George Clooney (56). Pravi, da ne mara biti toliko dostopen javnosti, poleg tega bi lahko objavil kaj neprimernega in bi ga seveda takoj vlačili po zobeh. Trenutno se raje posveča ženi Amal (39) in njunima še ne enoletnima dvojčkoma. Po 20 letih pa se tudi vrača na male zaslone. Pravi, da ima dela dovolj in nima časa za računalnik.

Prisegajo na staro šolo

Igralka Jennifer Lawrence pravi, da ne bo imela nikoli profila na družabnem omrežju, saj ji tovrstna tehnologija ni simpatična. "Komaj preberem vso elektronsko pošto, saj mi že to vzame ogromno časa," pravi Jennifer. Pravi, da si nikoli ni mislila, da bo tako zelo priljubljena, poleg tega pa ji je žal, da ni vzela malo več premora že leta 2010. Glede na to, da si je kot deklica želela imeti farmo koz, je prišla zelo daleč.

Prisegajo na staro šolo

Zvezdnica Somraka pravi, da družabna omrežja niso zanjo, pa čeprav spada v mlajšo generacijo igralk, saj ima le 27 let in se je praktično rodila z računalnikom. Pravi, da ji gre na živce na primer to, da nekdo objavi, da jo je videl v nekem lokalu, potem pa tja pridivjajo fotografi. Želi več zasebnosti. Trenutno je v zvezi z manekenko Stello Maxwell (26). Spolne usmerjenosti se ne sramuje, zasebnega življenja pa ne bo razgaljala na družabnih omrežjih, kar vedno in povsod jasno ter glasno pove.

Prisegajo na staro šolo

Besedilo: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia