Zvezdniki in valentinovo: Razkošna, nenavadna in vrtoglavo draga darila!

Zvezdniki in valentinovo: Razkošna, nenavadna in vrtoglavo draga darila! (foto: Profimedia) Profimedia
14. 2. 2019

Ameriški zvezdniki - ko gre za valentinovo - vsekakor ne vedo, kaj je to varčnost. Pri njih se valentinovo obeleži tudi z darili, ki dosegajo milijonske zneske. Z veseljem zapravljajo za dragoceni nakit, čeprav pravijo, da prava ljubezen nima cene.

V tem kontekstu velja omeniti Davida Beckhama, ki je ženi Victorii leta 2006 za valentinovo podaril diamantno ogrlico, vredno okrog 8 milijonov dolarjev. Verjetno ni šlo samo za darilo, ampak tudi za naložbo ... Za hude čase in za primer, če zmanjka denarja. Kdo bi vedel? Znesek je zagotovo vrtoglav in navadnim smrtnikom nedosegljiv.

beckham

Justin Bieber in Selena Gomez že lep čas nista več par. A ko sta bila, je njuna ljubezen polnila stolpce tabloidnih revij in časopisov. Leta 2011 je Justinovo dejanje poželo veliko pozornosti - svojo ljubezen je na valentinovo Seleni izkazal tako, da je kupil vse tulipane in vrtnice v neki cvetličarni. Za rože je odštel 2.000 dolarjev. No, v primerjavi z Beckhamovim darilom se to zdi mala malica.

Tudi Angelina Jolie in Brad Pitt sta veljala v času njune zveze in zakona za romantičen par. Angelina je leta 2010 Bradu za valentinovo podarila - drevo! Šlo je za drevo oljke, staro kar 200 let, za katerega je odštela 20.000 dolarjev. Za tako darilo se je Angelina odločila zaradi njegove simbolike, saj predstavlja mir in privrženost.

Uf, Kardashianovim pa se tudi v tem kontekstu težko izognemo, saj nekateri pripradniki klana z veseljem zapravljajo denar - za marsikaj, tudi za darila za valentinovo. Kanye West je tako svoji Kim Kardashian leta 2013 podaril zapestnico, za katero je odštel 73.000 dolarjev. Sestavljajo jo diamanti in belo zlato. Kim je bila zagotovo očarana, saj obožuje luksuzne predmete.