Zvezdniki, ki ne marajo zvezdniškega blišča

Zvezdniki, ki ne marajo zvezdniškega blišča (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
9. 8. 2018

Zvezdniki in glamur gresta z roko v roki. Vendar pa vsi zvezdniki ne marajo preveč zvezdniškega življenja in se raje umaknejo iz Hollywooda in z drugih destinacij, kjer naj bi živeli. Najdejo bolj miren predel nekje na podeželju in živijo bolj ali manj umirjeno.

Jon Bon Jovi: Middletown, New Jersey

Legendarni roker Jon Bon Jovi (56) z ženo in štirimi otroki v Middletownu živi od leta 1999. Štiri leta prej je tu kupil zemljo in na njej postavil prekrasen dom za družino. Pravi, da je to najboljša stvar, ki jo je naredil, in da je umirjeno življenje tisto, kar si je vedno želel. Predvsem po napornih turnejah in nastopih po svetu.

Julia Roberts: Taos, New Mexico

Julia Roberts

Res je, da ima igralka Julia Roberts (50) več posesti, a ranč v Taosu je tista, ki jo ima z družino za svoj dom. Nahaja se ob prekrasni gori Sangre de Cristo in Julia pravi, da je tu njen mali raj na zemlji. Taos je malce bolj hipijevsko mesto in povsem drugačno, kot bi si predstavljali za zvezdnico s hollywoodske A-liste.

Bruce Willis: Bedford, New York

Bruce Willis

Igralec Bruce Willis s svojo soprogo Emmo Hemming (40) in njunima dvema otrokoma prav tako živi v Bedfordu. Tam imajo lepo hišo s petimi spalnicami, ki ponuja vse udobje, ki ga potrebujejo. Hkrati pa so umaknjeni od nenehnega vrveža velemest. Tudi z nekdanjo soprogo, Demi Moore in njunimi tremi hčerami je Bruce živel umaknjeno, v mestu Hailey v Idahu.

Ryan Reynolds in Blake Lively: Bedford, New York

Ryan Reynolds

Čeprav bi človek pričakoval, da ta zvezdniški par živi nekje sredi newyorškega vrveža ali pa v Los Angelesu, ni tako. Ryan Reynolds (41) in Blake Lively (30) živita daleč od žarometov. Njuno mestece je Bedford v državi New York, ki se jima zdi idealno za vzgojo njunih dveh otrok. Tam živi okoli 20 tisoč prebivalcev in par pravi, da ima tu vso zasebnost, ki jo potrebuje.

Bill Murray: Charleston, Južna Carolina

Bill Murray

Komik Bill Murray je dolgo živel v New Yorku, potem pa je na lepem začutil potrebo po bolj umirjenem življenju. Našel ga je v mestu Charleston v Južni Carolini, ki ima okoli 100 tisoč prebivalcev. Tu je solastnik restavracije Harold's Cabin in manjšega bejzbolskega lokalnega kluba River Dogs.

Nicole Kidman in Keith Urban: Leipers Fork, Tennessee

Nicole Kidman

Verjetno je Nicole Kidman (51) želela daleč stran od scientologije, ki ji je podlegel njen nekdanji soprog Tom Cruise (56). Zvezdnica živi v Leipers Forku s svojim soprogom Keithom Urbanom (50) in njunima dvema hčerkama. Mesto je 45 minut oddaljeno od Nashvilla in ponuja vse, kar si je vedno želela, predvsem diskretnost. Tam živi 650 prebivalcev, večino Nicole tudi pozna in pravi, da so krasni ljudje.

Meryl Streep: Salisbury, Connecticut

Meryl Streep

Igralka z največ nominacij za oskarja – kar 21 jim ima – Meryl Streep (69), je ena od tistih zvezdnic, ki živijo povsem nezvezdniško. Z družino je našla dom v Salisburyju v zvezni državi državi Connecticut. Gre za majhno mestece z okoli dva tisoč prebivalci, ki so vsi zelo ponosni, da je ta svetovno znana igralka izbrala prav njihovo mesto za svoj dom.

Ureja: Sandra Bratuša // Foto: Profimedia