Zvezdniki, ki ne pijejo alkohola

Bradley Cooper (foto: Shutterstock) Shutterstock
Vir: Lady
8. 2. 2019

Čeprav bi marsikdo mislil, da je življenje zvezdnikov ena sama velika zabava
z veliko hrane in pijače ter neprespanimi nočmi, še zdaleč ni tako. 

Ogromno zvezdnikov namreč živi povsem umirjeno in se alkohola niti dotaknejo ne. Nekateri se ga nikoli niso, drugi pa preveč in so se mu zato odpovedali.

Igralka Kristin Davis (53 let) se je alkoholu odpovedala v svojih dvajsetih letih. “Ugotovila sem, da se ne bo dobro končalo, če bom nadaljevala. Imela sem glavobole in v šoli sem popustila. A sem zbrala toliko volje, da sem se rešila,” pravi Kristin.

Pevka in igralka Jennifer Lopez (49 let) je velika navdušenka nad fitnesom in gibanjem na splošno. Tako ji alkohol niti na misel ne pride. “Alkohol uničuje kožo in na sploh je slab za telo. No, sem in tja spijem kakšen kozarček, to pa je tudi vse. Ko nazdravim, nazdravim z alkoholom, a spijem le en požirek.”

Večna lepotica in manekenka Naomi Campbell (48 let) se je povsem odpovedala alkoholnim pijačam. “Odkar ne pijem nič več, sem veliko bolj srečna,” je povedala v enem od intervjujev. Dodala pa je, da ni bila velik pivec, a tudi kozarec ali dva sta bila očitno preveč.

Z oskarjem nagrajene Jennifer Hudson (37 let) alkohol ni nikoli zanimal. “Nikoli v življenju nisem naredila požirka alkohola. In tega mi nihče ne verjame,” pravi ponosno igralka.

Igralec in zvezdnik filma Zvezda je rojena, Bradley Cooper (44 let), je nehal piti leta 2013. “Če bi nadaljeval popivanje, bi se moje življenje zagotovo zasukalo v drugo smer, slabšo,” pravi igralec.

Po tem ko je Eva Mendes (44 let) leta 2008 odšla na odvajanje od alkohola, ji je uspelo. “Gre za življenje ali smrt in to, kaj sam izbereš. Jaz sem izbrala življenje ...”

Igralka Natalie Portman (37 let) pravi, da je bila ena boljših odločitev v življenju, da je nehala piti. “Nisem sicer veliko pila niti nisem veliko hodila na zabave, a sem se vseeno nekje sredi dvajsetih let odločila, da niti tega, kar spijem, ne potrebujem. To je bila zelo dobra odločitev.”

Igralka Anne Hathaway (36 let) je v oddaji Ellen priznala, da se je za naslednjih 18 let odpovedala alkoholu. “Nehala sem ga piti oktobra in ga naslednjih 18 let tudi ne bom več. Torej, dokler bo moj sin doma, bom abstinirala,” pravi igralka.

Igralec Colin Farrell (42 let) se je dolgo boril z alkoholno odvisnostjo in zdi se, da mu je uspelo, saj je že 10 let povsem trezen. “Danes se ukvarjam z jogo, rad hodim na sprehode in pijem sok,” pravi igralec.

Manekenka in voditeljica Tyra Banks (45 let) pravi, da ni bila nikoli ljubiteljica alkohola. “Mislim, da sem lahko zelo srečna, da mi alkohol nikoli ni veliko pomenil. Nobene droge nisem poskusila, le malo alkohola, ko sem imela 12 let, in to je to,”
zatrjuje Tyra.

Igralka Blake Lively (31 let) zatrjuje, da ne pije alkohola in da nikoli ni poskusila nobene droge. Zanimivo, da je njen soprog Ryan Raynolds ambasador enega od svetovno znanih džinov.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia