Zvezdniki, ki priznajo obisk pri lepotnem kirurgu

18. 5. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki, ki priznajo obisk pri lepotnem kirurgu (foto: Profimedia)
Profimedia

So zvezdniki, ki ne bodo nikoli priznali, da so šli pod nož estetskega kirurga, in so tisti, ki javno priznajo, kaj vse na sebi so popravili.

Nicole Kidman

"Nekaj časa sem uporabljala botoks, in to ni bilo najbolje, saj sem komaj premikala obraz. Zdaj ga ne uporabljam več in končno se moj obraz premika," je Nicole izjavila že pred petimi leti. O drugem ne govori, a verjetno še vedno poskrbi za določene posege. Gub nima, tako da zagotovo obiskuje lepotne salone.

Sharon Osbourne

Soproga Ozzyja Osbourna, Sharon, je danes precej drugačna kot pred leti. Priznava, da je šla velikokrat pod nož in da v tem ne vidi nič slabega. Pred kratkim je tudi priznala, da je bila na posegu, kjer so ji pomladili vagino in jo tudi nekoliko zožili. "Poseg je kar malo zastrašujoč, a končni rezultat je osupljiv," pravi Sharon, ki je znana po tem, da nima dlake na jeziku.

Zvezdniki, ki priznajo  obisk pri lepotnem  kirurgu

Kaley Cuoco

Igralka, ki je zvezdnica serije Teorija velikega poka, je priznala, da si popravila nos in prsi. "Povečanje prsi je nekaj najboljšega, kar sem v življenju naredila za svoje telo," je zadovoljna s posegom. Igralka gre rada tudi na tretmaje s hialuronskimi polnili. "Menim pa, da se mora ženska za poseg odločiti zaradi sebe, in ne zaradi drugih. Če si s tem izboljša samozavest, je namen dosežen."

Zvezdniki, ki priznajo  obisk pri lepotnem  kirurgu

Jamie Lee Curtis

Ameriška igralka Jamie Lee Curtis, hčerka že pokojnega hollywoodskega igralca Tonyja Curtisa, je priznala, da se je podvrgla nekaterim lepotnim posegom. Predvsem je bila zagovornica liposukcije, a danes priznava, da ima občutek, da to ni bilo najbolj učinkovito. Danes prisega na naraven videz in niti pomisli ne več, da bi šla na kakršenkoli poseg.

Zvezdniki, ki priznajo  obisk pri lepotnem  kirurgu

Kylie Jenner

"Nič nimam proti lepotnim operacijam. A ko sem enkrat dobila anestezijo pri zobozdravniku, nanjo nisem najbolje reagirala, in to me je pošteno prestrašilo," je dejala Kylie. "Zaradi tega sama nisem nikdar šla pod nož in imam le ustnice napolnjene s polnili. Sem pa med tistimi, ki pravijo, da nikoli ne reci nikoli," dodaja. Če ji nekaj na njenem telesu ni všeč, meni, da ni nič narobe, če to zamenja.

Zvezdniki, ki priznajo  obisk pri lepotnem  kirurgu

Gwyneth Paltrow

Ameriška igralka Gwyneth Paltrow pravi, da uporablja le organske izdelke, da pa gre občasno na laserske posege. "To naredi življenje bolj zanimivo in me drži v ravnotežju med cigaretami in tofujem. Po mojem sem preizkusila že vse lepotne tretmaje," je odkrita Gwyneth in dodaja, da se pa po drugi strani boji skalpela. "Sicer pa me vprašajte, ko bom imela 50 let. No, le z botoksom nisem bila najbolj zadovoljna. Bila sem kot Joan Rivers."

Zvezdniki, ki priznajo  obisk pri lepotnem  kirurgu

Foto: Profimedia

Novo na Metroplay: Jure Godler iskreno o delu sebe, ki je javnosti skrit | Po mojem okusu