Zvezdniki, ki skrbno pazijo svoje milijone

28. 9. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki, ki skrbno pazijo svoje milijone (foto: Profimedia)
Profimedia

Nekateri zvezdniki živijo res razkošno zvezdniško življenje. So pa tudi taki, ki prisegajo na povsem preprosto, običajno življenje. Na prvi pogled nihče ne bi rekel, da so zvezdniki in da imajo na računu milijone.

Sarah Michelle Gellar (41 let) je svetovno znana igralka, ki ima za seboj kar nekaj vidnih vlog. Poročena je z igralcem Freddiejem Prinzem jr. Oba sta znana po tem, da ne zapravljata veliko in da živita zelo skromno. Skupaj je njuno premoženje vredno 15 milijonov dolarjev. Živita povsem običajno družinsko življenje, imata osemletno hčerko Charlotte Grace in šestletnega sina Rockyja Jamesa.

Priljubljena hollywoodska igralka Sarah Jessica Parker (53 let) je znana kot ena najbolj skromnih zvezdnic. Njeno premoženje ocenjujejo na 100 milijonov dolarjev in res bi lahko živela zelo zvezdniško, a je bila vzgajana drugače. Živela je v veliki družini in bili so skromni. Poročena je z igralcem Matthewom Broderickom in imata tri otroke. Pravi, da jo je strah, da bo nekoč spet revna.

Nekdanji član skupine Nirvana in zdaj pevec skupine Foo Fighters, Dave Grohl (49 let), ima premoženje, ocenjeno na 225 milijonov dolarjev. Včasih je bil bolj reven kot ne in zato zdaj toliko bolj ceni to, kar ima. Je zelo pazljiv, ko gre za izdatke, in živi povsem skromno. Nakupuje v navadnih trgovinah in ne butikih kot večina zvezdnikov. Veliko denarja namenja dobrodelnim organizacijam.

Premoženje igralca Leonarda DiCapria (43 let) ocenjujejo na 200 milijonov dolarjev, a njegovo življenje je povsem običajno. Večino zaslužka najraje varčuje, rad vlaga v okoljevarstvene projekte. Ima samo en avtomobil, in sicer toyoto prius. Največji izdatek je bil nakup otoka pri Belizeju, za katerega je odštel 2,5 milijona dolarjev.

Televizijski voditelj Jay Leno (68 let) ni bil rojen v bogati družini. Včasih je imel po dve službi hkrati, da je lahko preživel. Danes je njegovo premoženje ocenjeno na 250 milijonov. Zapravi le denar, ki ga dobi s stand up šovi, vse drugo varčuje. Ima sicer ekstravagantno kolekcijo avtomobilov, ki jih je zbral skozi leta. Pravi, da ima denar na strani, da bo lahko na stara leta lepo mirno živel.

Tako Kristen Bell (38 let) kot njen soprog Dax Shephard sta znana po skromnem življenju. Kristen celo zbira kupončke s popusti za nakup različnih stvari. Njuno skupno premoženje je ocenjeno na 18 milijonov dolarjev. Tudi njuna poroka je bila za zvezdniške razmere zelo skromna.

Še ena zvezdnica, Zooey Deschanel (38 let), ki živi povsem skromno življenje. Ima ogromno premoženje, a veliko ga je vložila v nepremičnine in delnice. Kar 60 odstotkov premoženja ima vezanega in ne more do njega. Glede na to, da je nesramno bogata, na mesec zapravi le okoli 22 tisoč dolarjev, kar je za zvezdniške razmere res malo. Za snemanje serije Novo dekle na primer zasluži mesečno po 95 tisoč dolarjev. V omarah nima dizajnerskih oblačil in tudi v dragem butiku jo boste le redko srečali.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia