Zvezdniki, ki so družinsko povezani

6. 9. 2018 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki, ki so družinsko povezani (foto: Profimedia)
Profimedia

Ne bi si mislili, da imajo kaj skupnega

Igralki Meryl Streep in Brooke Shields sta menda kar v bližnjem sorodstvu. Sta namreč sestrični v drugem ali tretjem kolenu. Oče Meryl Streep in mama Brooke Shields sta povezana po nemški strani prednikov.

Kraljica popa Madonna in kanadska pevka Celine Dion imata skupnega prednika. Po raziskovanju so ugotovili, da je to neki mizar, ki je živel v 17. stoletju.

Slavni režiser Steven Spielberg je krstni boter igralke Gwyneth Paltrow. Velikokrat se družita in preživljata prosti čas skupaj. Oba pravita, da sta drug drugemu družina.

Igralec Antonio Banderas je bil poročen z Melanie Griffith. Ta ima hčerko Dakoto iz prvega zakona z Donom Johnsonom. Dakotin prvi film je bil Nori dnevi v Alabami, ki ga je režiral njen očim Antonio Banderas.

Sicer daleč nazaj, pa vendarle, naj bi si skupnega prednika delila tudi nekdanji predsednik Amerike Barack Obama in igralec Ben Affleck. Ugotovili so, da je bil njun skupni prednik v 20. kolenu John Savage.

Seksi igralka Liz Hurley je krstna botra otrok Davida in Victorie Beckham. Veliko se družijo in so kot ena družina. No, boter Lizinega sina je njen nekdanji fant Hugh Grant.

Jason Momoa je poročen z igralko Liso Bonet. In ta ima z glasbenikom Lennyjem Kravitzem hčerko iz prvega zakona. Jason se z Zoe odlično razume in ji je kot drugi oče.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan