Zvezdniki, ki so lani postali samski

Kaley Cuoco in Ryan Sweeting sta po zakonskih vodah plula le 21 mesecev. (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lea
15. 1. 2016

Nekatere smo pričakovali, drugih ne, dejstvo pa je, da prav noben razpad zvezdniškega razmerja v prejšnjem letu ni bil razveseljiv. Pa poglejmo, katerim znanim obrazom lani ni uspelo ohraniti plamena ljubezni.

Ruska manekenka Irina Shayk je portugalskemu nogometašu Cristianu Ronaldu januarja lani pokazala rdeči karton.
Hollywoodska zvezdnika Jennifer Garner in Ben Affleck sta ločitev napovedala dan po deseti obletnici poroke.
 • Januar

Frizerka in vizažistka Jillian Fink je po slabih 16 letih vložila zahtevo za ločitev od igralca Patricka Dempseyja, s katerim ima tri otroke. Kriza v razmerju Irine Shayk in Cristiana Ronalda se je pojavila že poleti 2014, na začetku minulega leta pa je ruska manekenka portugalskemu nogometašu po petih letih razmerja pokazala rdeči karton. Tega si je Cristiano tudi zaslužil, saj menda ni igral povsem pošteno, kar v prevodu pomeni, da si je privoščil več afer z drugimi ženskami. Začetek leta 2015 bo v slabem spominu ostal tudi igralcema Elizabeth Olsen in Boydu Holbrooku. Slavna zaročenca sta se razšla po dveh letih in pol.

 • Februar

Pevka Nicole Scherzinger in voznik formule 1 Lewis Hamilton se nista razšla prvič, ampak četrtič v slabih osmih letih! Razlog za razpad njunega razmerja je bil vsakič isti – ker se Anglež ni hotel poročiti, ga je Američanka zapustila. Zdi pa se, da je tokrat zgodba vendarle nekoliko drugačna, saj nič ne kaže, da nameravata obnoviti razmerje.

 • Marec

Na začetku leta 2015 se je govorilo, da bo Bradley Cooper svoji srčni izbranki Suki Waterhouse v kratkem zastavil vprašanje vseh vprašanj, a kljub dveletnemu srečnemu razmerju ni bilo zaroke. Namesto tega sta ameriški igralec in angleški model sporočila, da se je njuna ljubezenska zgodba končala.

 • April

Kar je bilo na začetku označeno kot premor, se je konec aprila izkazalo kot dokončni razpad razmerja. Po petih mesecih sta se razšla Miley Cyrus in Patrick Schwarzenegger. Težavna zvezdnica je modela in igralca zapustila zato, ker je v Mehiki skočil čez plot.

 • Maj

Model Gigi Hadid in glasbenik Cody Simpson sta se že maja 2014 odločila, da bosta ubrala vsak svojo pot, in sicer zaradi nabito polnih delovnih urnikov. Pozneje sta obnovila razmerje, skoraj natančno leto dni po prvi prekinitvi pa se je vse ponovilo. Gigijina predstavnica je sporočila, da sta se razšla, ker bi se rada osredotočila na kariero.

 • Junij

Govorice o krizi v zakonu Jennifer Garner in Bena Afflecka so se širile že nekaj mesecev, preden sta hollywoodska zvezdnika 30. junija, dan po deseti obletnici poroke, sporočila, da se ločujeta. V zakonu so se jima rodili trije otroci. Junij je bil usoden tudi za razmerje igralcev Charlize Theron in Seana Penna, ki sta parček postala decembra 2013, leto dni pozneje pa sta se na skrivaj zaročila.

 • Julij

Po štirih letih je razpadel zakon angleške manekenke Kate Moss in angleškega glasbenika Jamieja Hincea. Julija so se razšli še trije slavni pari: resničnostna zvezdnika Kourtney Kardashian in Scott Disick sta vsak svojo pot ubrala po devetih letih razmerja in treh otrocih, igralca Sienna Miller in Tom Sturridge, starša triletne Marlowe, sta ljubezensko zgodbo končala po štirih letih, pevka Rita Ora in raper Ricky Hilfiger pa sta v razmerju zdržala le leto dni.

 • Avgust

Novica, da je po 13 letih razpadel zakon Gwen Stefani in Gavina Rossdala, je udarila kot strela z jasnega. Da bosta ubrala vsak svojo pot, sta se glasbenika odločila sporazumno, edina pa sta si bila tudi glede starševskih dolžnosti, kar dokazuje odločitev, da bosta tri sinove vzgajala s skupnimi močmi. Po petih letih zakona je igralka Megan Fox vložila zahtevo za ločitev od svojega kolega Briana Austina Greena, ki mu je povila dva dečka.

 • September

Kaley Cuoco in Ryan Sweeting sta po zakonskih vodah plula le 21 mesecev. Glede na to, da sta se zvezdnica humoristične serije Veliki pokovci in teniški igralec do oltarja sprehodila po le šestih mesecih razmerja, hitra ločitev niti ni tako zelo presenetljiva. Glasbenica Avril Lavigne je sporočila, da se po dveh letih zakona ločuje od svojega kolega Chada Kroegerja.

 • Oktober

Po večmesečni zakonski krizi sta ločitev naznanila tudi igralca Halle Berry in Olivier Martinez. Menda sta se starša dveletnega Macea po dobrih dveh zakonskih letih preprosto odtujila, kljub temu pa bosta ohranila prijateljski odnos. Razšla sta se tudi Emma Stone in Andrew Garfield, soigralca iz filmov Neverjetni Spider-Man, ki sta skupaj preživela skoraj štiri leta.

 • November

Izvedeli smo, da sta se igralka Kate Beckinsale in filmski ustvarjalec Len Wiseman, ki sta se leta 2003 spoznala na snemanju skupnega filma Podzemlje, leto dni pozneje pa si dahnila usodni 'da', že pred nekaj meseci razšla.

 • December

Zadnji mesec leta je bil usoden za razmerje Ellie Goulding in Dougieja Poynterja, nekdanjega člana skupine McBusted. Glasbenika, ki sta razmerje potrdila februarja 2014, sta v intervjujih govorila celo o poroki in družini, a iz vsega skupaj ni bilo nič. Ob koncu leta so se pojavile govorice, da glasbenica Lily Allen in dekorater Sam Cooper, ki sta se poročila junija 2011 in imata dve hčerkici, že dva meseca ne živita več pod isto streho.