Zvezdniki, ki so poročeni s svojimi oboževalci

5. 5. 2019 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki, ki so poročeni s svojimi oboževalci (foto: Profimeda)
Profimeda

Kar nekaj hollywoodskih zvezdnikov je poročenih s svojim velikim oboževalcem. Za nekatere zagotovo niste vedeli …

John Travolta in Kelly Preston

Slavni igralec John Travolta (65 let) in njegova soproga, prav tako igralka, Kelly Preston (56 let), sta se spoznala na snemanju filma. Še prej pa je bila ona njegova velika oboževalka. Pravi, da so se ji s poroko uresničile sanje.

Anne Hathaway in Adam Schulman

Prek skupnih prijateljev je igralka Anne Hathaway (36 let) spoznala svojega soproga Adama Schulmana (38 let). Bilo je leta 2008, poročila pa sta se štiri leta pozneje.

Matt Damon in Luciana Barroso

Luciana Barroso (43 let) je bila velika oboževalka igralca Matta Damona (48 let). Spoznala sta se, ko mu je v Miamiju pomagala pobegniti od gruče fotografov. Poročila sta se leta 2005.

Julia Roberts in Daniel Moder

Julia (51 let) je svojega soproga spoznala na snemanju filma Mehikanka leta 2000. Daniel je bil snemalec in velik oboževalec svoje sedanje soproge, s katero se je poročil dve leti pozneje. Zaradi Julie je zapustil takratno soprogo.

Tom Cruise in Katie Holmes

Katie Holmes (40 let) je bila velika Tomova (56 let) oboževalka, še preden je postala slavna igralka. Kar v nekaj intervjujih je povedala, da bi si želela z njim poročiti. In to se je zgodilo leta 2006, a žal se ni izšlo in šest let pozneje sta se ločila.

Patrick Dempsey in Jillian Fink

Patrick Dempsey (53 let) je svojo soprogo spoznal potem, ko se je po naključju strigel v njenem salonu. Poročila sta se leta 1999 in od takrat ga še vedno striže, čeprav je medtem postala stilistka slavnih. Vmes sta se razšla, a sta znova poskusila.

Reese Witherspoon in Jim Toth

Reese Witherspoon (43 let) je bila poročena z Ryanom Philippejem (44 let), a sta se razšla. Nato je prek agencije, ki skrbi za njeno kariero, spoznala Jima Totha (49 let), ki mu je bila igralka zelo všeč, še preden jo je poznal. Njun zakon traja še danes.

Tobey Maguire in Jennifer Mayer

Jennifer (41 let) je oblikovalka nakita, Tobeyju (43 let) pa se je predstavila kar sama, in sicer med snemanjem filma Seabiscuit. Pisalo se je leto 2003, tri leta pozneje pa sta se zaročila.

Wiz Khalifa in Amber Rose

Nekdanje dekle Kanyeja Westa (41 let), Amber Rose (35 let), je vedno govorila, da obožuje glasbo Wiza Khalife (31 let). Naredila je vse, da sta se spoznala, poročila in dobila sina. Žal sta se razšla, saj ji ni bil zvest.

Jessica Alba in Cash Warren

Par se je spoznal leta 2004, ko je Cash (40 let) delal kot pomočnik producenta filma Fantastic Four, v katerem je Jessica Alba (37 let) tudi igrala. Par je še danes srečno poročen in ima tri otroke.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia

Novo na Metroplay: "Nujno se je bilo potrebno raziti, da sva se potem znova srečali." | Miša Molk in Ula Furlan