Zvezdniki, ki so pristali za zapahi

1. 2. 2019 | Vir: Lady
Deli
Zvezdniki, ki so pristali za zapahi (foto: Profimedia)
Profimedia

Marsikateri zvezdnik je bil pred slavo in uspehom nekoliko drugačen.

Nekateri med njimi so se zapletli celo v neprijetne zadeve, zaradi katerih so končali tudi za zapahi.

Zvezdnik Tim Allen (65 let) je bil leta 1978 obsojen zaradi trgovanja z drogo. Odsedel je kar dve leti in pol ter bil izpuščen leta 1981. Danes svoja takratna dejanja zelo obžaluje, a preteklosti, kot pravi sam, pač ne more spremeniti.

Igralka Lindsay Lohan (32 let), ki bolj kot z igranjem zbuja pozornost s svojim vedenjem, je leta 2010 odslužila dva tedna zaporne kazni. Ni se namreč udeleževala srečanj, ki so ji bila predpisana. Sicer pa je igralka nenehno na rehabilitaciji in tu pa tam še vedno pride navzkriž z zakonom.

Roker Tommy Lee (56 let), za katerim norijo najlepše ženske, zna biti tudi precej grob. No, vsaj bil je, zaradi česar je moral leta 1998 za pol leta v zapor. Obsodili so ga za napad na njegovo takratno soprogo, igralko Pamelo Anderson.

Chris Brown (29 let) je leta 2014 dobil nekaj mesecev aresta, ker se je fizično spravil na svoje dekle kar nekaj let prej, leta 2009. Gre za mega popularno pevko Rihanno, s katero sta bila takrat par. Pozneje mu je vse oprostila.

Preden je igralec Mark Wahlberg (47 let) postal slaven, je občasno zapadel v težave. Nekoč je napadel dva Vietnamca in bil obsojen na dve leti zapora. Odslužil je 45 dni, in to z družbeno koristnimi deli.

Niso le moški zvezdniki tisti, ki so nekoč končali za zapahi. Tudi Lil'Kim (43 let) je bila v kehi, in sicer je odslužila kar leto dni. S prijatelji se je zapletla v streljanje pred radijsko postajo na Manhattnu. Bilo je leta 2011.

Pisalo se je leto 1997, ko je igralec Christian Slater (49 let), služil trimesečno zaporno kazen. Obsodili so ga zaradi fizičnega napada na takratno dekle. Še prej pa je enkrat za nekaj dni končal v zaporu zaradi vožnje pod vplivom alkohola.

Kontroverzni igralec in oskarjevec Sean Penn (58 let) je na snemanju filma Barve nasilja napadel enega od sodelavcev. Obsodili so ga na 60 dni zapora, a so ga tudi oprostili in mu na srečo ni bilo treba odslužiti kazni.

Kar tri leta zapora je dobil igralec Wesley Snipes (56 let). Kazen je začel služiti leta 2010, leta 2013 pa so ga oprostili. Obsodili so ga za veliko utajo davkov med letoma 1994 in 2000.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia