Zvezdniki, ki so rojeni istega leta, a se to ne vidi

Zvezdniki, ki so rojeni istega leta, a se to ne vidi (foto: Profimedia) Profimedia
Vir: Lady
23. 11. 2018

Včasih je zanimivo primerjati zvezdnike enake starosti - nekateri so videti krepko starejši oziroma mlajši kot njihovi vrstniki.

Emma Kenney, Lily Rose Depp (19 let)

Obe mladi zvezdnici imata komaj 19 let. A Emma Kenney deluje precej starejše. Zaslovela je z vlogo Debbie Gallagher v Brez sramu. Je mlada in na začetku svoje igralske poti.

Hčerka Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis pa je pravo nasprotje svoje kolegice. Njena slava je že kar velika, je pa tudi obraz modne hiše Chanel in muza oblikovalca Karla Lagerfelda. Zaigrala je tudi že v nekaj filmih.

Meghan Markle, Britney Spears (37 let)

Meghan Markle je bila nekoč igralka, zdaj pa je poročena z britanskim princem Harryjem in je postala vojvodinja. Igralsko kariero je obesila na klin in zdaj se ukvarja le z dobrodelnimi posli oziroma ima veliko obveznosti kot članica britanske kraljeve družine.Britney Spears je pop ikona 90. let. V življenju je že veliko prestala, bila je poročena, ločena, ima dva sina, spopadala se je z depresijami. Zdaj je menda to za njo in spet uspešno nastopa ter je tudi srečna v ljubezni.

Jennifer Lopez, Cate Blanchett (49 let)

Ena največjih zvezdnic današnjega časa je zagotovo Jennifer Lopez. Igralka, pevka, plesalka, oblikovalka, producentka in poslovna ženska. Marsikdo jo označuje kot najbolj vplivno latino žensko na svetu.Cate Blanchett je svetovno priznana igralka, ki se ponaša s prestižnimi nagradami. Po svetu ima veliko oboževalcev in je igrala v številnih filmih, ki so pustili velik pečat.

Maisie Williams, Bella Hadid (21 let)

Maisie Williams je igralka, ki jo številni poznajo zaradi vloge Arye Stark v filmu Igra prestolov.

Bella Hadid pa je vse bolj iskana manekenka, ki je hkrati obraz Diorja in Bvlgarija. Kar dvakrat so jo razglasili za manekenko leta.

Kate Winslet, Angelina Jolie (43 let)

Ne le da je Kate Winslet ena najbolj nadarjenih igralk, ki se ponaša z vrsto prestižnih nagrad, je tudi izjemna osebnost. Sodeluje pri številnih dobrodelnih aktivnostih, napisala pa je celo knjigo o problemih avtističnih otrok.Angelina Jolie je zagotovo ena najbolj razvpitih igralk, režiserk, pisateljic in je tudi ambasadorka dobre volje. V njeni zbirki je kar nekaj nagrad: oskar, trije zlati globusi …

Selena Gomez, Cara Delevigne (26 let)

Pevka Selena Gomez ima za seboj zavidljivo pevsko kariero. Piše tudi pesmi, je producentka, oblikovalka in igralka. Najbolj pa je, pravi, ponosna na to, da je Unicefova ambasadorka dobre volje.Cara Delevigne je sprva kariero začela kot manekenka, nato pa je zajadrala v igralske vode. Lani je igrala v filmu Luca Bessona, kjer je imela glavno vlogo. Pri reviji Vogue so jo celo dali na seznam najbolj trendnih ljudi v modni industriji, ki še niso stari 45 let.

Tobey Maguire, Kristian Nairn (42 let)

Tobey Maguire je ameriški igralec, znan po svoji vlogi v filmu Spider Man. Vsi ga še vedno vidijo kot mladega moškega, v resnici pa ima že 42 let.Kristian Nairn iz Severne Irske je didžej in igralec. Spomnimo se ga iz Igre prestolov, kjer je zaigral Hodorja, prijaznega velikana.

Besedilo: Sandra Bratuša // Fotografije: Profimedia